Sobota 07. 09. 2024 19:16:25 | Meniny má Marianna

Svetový reťazec rýchleho občerstvenia potvrdil novinky. V Žiline otvoria ďalšiu prevádzku

Žilinčania majú v centre krajského mesta hneď niekoľko možností, ako stráviť voľný čas. Jednou z ciest je aj zahnať hlad a práve s touto problematikou súvisia novinky, ktoré sa dostali na verejnosť. Svetová značka sietí rýchlych občerstvení totiž ohlásila novinku v meste pod Dubňom.

Michal Szentivanyi|6. jún 2024|13:00:00

Ilustračné foto. Zdroj: Koláž/Žilina SP21, freepik.com a zilina.sp21.sk

Súvisiaci článok
12 tímov, 7 krajín: Žilina privíta svetovú hokejbalovú mládež (ROZPIS ZÁPASOV)
Čítajte viac >

Ide o spoločnosť McDonald's, ktorá pre portál Refresher potvrdila, že v Žiline otvorí ďalšiu prevádzku. Spoločnosť podľa záverov portálu Refresher odkúpila v Žiline pozemok na Kragujevskej ulici. McDonald’s teraz potvrdil, že na spomínanom mieste chce otvoriť novú pobočku.

„Naša spoločnosť aktuálne vyhľadáva atraktívne a vhodné lokality pre výstavbu nových reštaurácií po celom Slovensku a v rámci expanzie máme v pláne aj spustenie výstavby novej reštaurácie v Žiline na Kragujevskej ulici. Túto prevádzku by sme radi otvorili pre zákazníkov v priebehu tohto roka,“ povedala pre portál Refresher Lucia Poláčeková z tlačového oddelenia siete rýchlych občerstvení značky McDonald’s.

Po otvorení tejto prevádzky tak možno konštatovať, že McDonald's bude v meste operovať dohromady na troch miestach. Ďalšie dve pobočky sa nachádzajú v obchodnom centre Mirage a v Atriu Dubeň.


Súvisiaci článok
Park Ľudovíta Štúra sa po mesiacoch prác pýši novými toaletami. Termín sa musel posunúť, čaká sa na kolaudáciu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť