Piatok 27. 09. 2024 09:09:57 | Meniny má Cyprián

Open mic na Tržnici: Príďte si vypočuť talentovaných hudobníkov do Žiliny

Už v sobotu 1. júna sa uskutoční jedinečné podujatie Open Mic na Tržnici v Žiline. Pre všetkých bude pripravený skvelý hudobný zážitok, ktorý bude prebiehať od 10:00 do 14:00 hodiny.

Radka Kostánová|31. máj 2024|20:00:23

Ilustračné foto. Zdroj: Facebook/Tržnica Žilina

Súvisiaci článok
Ružomberok bude žiť dvojdňovým jarmokom. Čaká vás bohatý program a lahodné jedlo
Čítajte viac >

Unikátne podujatie na Tržnici Žilina

Open Mic je formát podujatia otvorený pre všetky umelecké duše. Môžu sa na ňom predstaviť začínajúci hudobníci, ale aj skúsení umelci, ktorí sa chcú podeliť o svoju tvorbu, získať nové skúsenosti a prezentovať svoju tvorbu pred publikom.

Hovorkyňa mesta Žilina, Zuzana Ondrášová, médiá informovala, že predaj na Tržnici Žilina začne už tradične v sobotu 1. júna 2024 od 8:00 hodiny a návštevníci si opäť budú môcť vybrať to najlepšie z čerstvých potravín, ovocia, zeleniny aj kvetov. Sobotný trh však bude plný nielen kulinárskych, ale i kultúrnych zážitkov.

Program celého podujatia:

8:00 – 14:00 hodiny: Predaj na Tržnici

10:00 – 14:00 hodiny: Vystúpenia registrovaných hudobníkov

Zároveň majú návštevníci možnosť prihlásiť sa a zahrať na mieste a bude aj možnosť stretnutia a diskusie s ostatnými hudobnými nadšencami.

„Cieľom podujatia je nielen predstaviť talentovaných hudobníkov, ale aj vytvoriť priateľskú atmosféru, kde sa ľudia môžu spoznať, diskutovať a inšpirovať sa navzájom. Open Mic na Tržnici je skvelou príležitosťou pre každého, kto miluje hudbu a chce sa stať súčasťou žilinskej hudobnej scény,“ doplnili zástupcovia tržnice na oficiálnom webe.


Súvisiaci článok
Deň detí v Žilinskom kraji: Kde všade ho môžete osláviť? (PREHĽAD)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť