Sobota 28. 09. 2024 23:24:38 | Meniny má Václav

Úctyhodný vek dosiahla ďalšia občianka Žilinského kraja. 100 rokov oslávila táto Zázrivčanka

Málokto si uvedomuje, aká česť, zodpovednosť a koľko skúsenosti v sebe obsahuje dožitie 100 rokov. Najnovšie sa tohto významného jubilea dožila Zázrivčanka Mária Teličáková, ktorá bola pri tejto príležitosti navštívená aj vedením obce.

Michal Szentivanyi|29. máj 2024|08:00:15

Zdroj: zazriva.com

Súvisiaci článok
Úsmev na perách a radosť v očiach: Obyvateľka Ružomberka oslávila 100 rokov!
Čítajte viac >

O dožití stých rokov Zázrivčanky Márie Teličákovej napísala obec na svojej webovej stránke. „V piatok 24. mája 2024 sa prekrásnej chvíle dožila naša spoluobčianka pani Mária Teličáková, ktorá oslávila svoje životné jubileum, 100 rokov. Bolo nám potešením v tento deň stretnúť sa s týmto vzácnym človekom, ako je pani Mária. Pri tejto príležitosti jej okrem najbližších prišiel zagratulovať aj starosta obce a vyslovil jubilantke v mene ostatných občanov obce Zázrivá pevné zdravie do ďalších rokov života v kruhu svojej rodiny," popísali zástupcovia obce Zázrivá.

Screen Shot 05-28-24 at 11.14 AM.JPG Zdroj: zazriva.com

Popriať všetko najlepšie osobe, ktorá má 100 rokov, sa neprihodí každý deň

Za 100 rokov svojho života pani Teličáková prežila veľa pekných, ale aj smutných spomienok. Osláviť 100. narodeniny v kruhu svojich najbližších je podľa vedenia obce Zázrivá zázrak milosti a najkrajší dar od Boha. „Cítili sme sa v kruhu jej najbližších príjemne a týmto im ďakujeme za vrelé prijatie. Takýchto príležitostí, ako sme zažili je naozaj veľmi málo, pretože osláviť s tak výnimočným občanom jeho sté narodeniny nie je bežné v každodennom živote a bolo nám naozaj cťou stretnúť sa s oslávencom a s jeho rodinou," doplnili reprezentanti obce.

Pani Teličákovej zo srdca blahoželáme a prajeme jej hlavne veľa zdravia a radosti do života.


Súvisiaci článok
Národný inštitút udeľoval ocenenia za prácu s mládežou. Celoslovenskú cenu vyhral projekt z Liptova
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť