Sobota 27. 07. 2024 02:15:06 | Meniny má Božena

25-ročný mladík z Kysúc to prehnal s alkoholom. Šoféroval skoro s dvomi promile

Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Čadci obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 25-ročného muža z obce Čierne. Médiá o tom informovala hovorkyňa Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci, Janka Zlochová.

Radka Kostánová|19. máj 2024|12:30:01

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Vodič v Turzovke to poriadne prehnal s alkoholom. Nafúkal takmer dve promile
Čítajte viac >

Janka Zlochová, hovorkyňa Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci, médiá informovala o mužovi pod vplyvom alkoholu.

Opitý vodič na Kysuciach

Policajti z Čadce obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 25-ročného mladíka z obce Čierne. Tento muž mal v sobotu 11. mája vo večerných hodinách viesť v obci Čierne osobné motorové vozidlo značky Mercedes Benz. Policajnou hliadkou bol zastavený a kontrolovaný.

„Policajti vykonali následne u obvineného dychovú skúšku s pozitívnym výsledkom 0,76 miligramov na liter alkoholu v dychu, čo po prepočte predstavuje 1,58 promile. Obvinenému mužovi bola obmedzená osobná sloboda a bol predvedený na policajný útvar za účelom vykonania potrebných úkonov,“ doplnila Zlochová a ďalej dodala, že poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Čadci skrátené vyšetrovanie skončil a spis predložil prokurátorovi s návrhom na podanie obžaloby na obvineného.


Súvisiaci článok
Polícia v Čadci riešila alkohol za volantom. Jeden muž nafúkal takmer dve promile, druhý nabúral
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť