Piatok 26. 07. 2024 20:41:26 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Semifinálový hrdina Juraj Bezúch zostáva verný žilinským farbám aj v nadchádzajúcej sezóne

Juraj Bezúch, ktorý bol kľúčovým hráčom mimoriadne úspešnej sezóny Vlkov Žilina, si zachováva svoje miesto v tíme aj pre nadchádzajúcu extraligovú sezónu. S bilanciou 33 gólov a 28 asistencií v 48 zápasoch a rozhodujúcim gólom v semifinále proti Dubnici, ktorým Žilina vykročila do finále, sa Bezúch teší na pokračovanie svojej kariéry v milovanom meste s vysokými ambíciami na ďalší ročník.

Juliana Krčulová|15. máj 2024|15:30:00

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Vlci Žilina potvrdzujú zotrvanie silného kapitána. Galamboš bude naďalej obliekať zelený dres
Čítajte viac >

Bezúch ostáva na palube

Jeden z hlavných pilierov tímu bude aj naďalej obliekať dres so žilinskými farbami. Juraj Bezúch sa v uplynulej sezóne, ktorá bola pre Vlkov Žilina mimoriadne úspešná, vyznamenal ziskom 61 kanadských bodov v 48 stretnutiach, pričom strelil 33 gólov a na ďalších 28 prihral. Jeho rozhodujúci gól v šiestom zápase semifinále proti Dubnici, ktorý Žilinu posunul do finále, je stále živo v našej pamäti.

„Úprimne sa teším, že budem môcť pokračovať v Žiline aj budúcu, konečne extraligovú sezónu. Veľmi som si to tu obľúbil, máme skvelých fanúšikov, a hlavne ľudia, ktorí robia hokej v Žiline, to robia naozaj na vysokej úrovni. Verím, že aj nasledujúci ročník bude pre nás úspešný,“ vyjadril sa Juraj po predĺžení spolupráce.


Súvisiaci článok
Vlci Žilina získali druhé zvučné meno: Rastislav Dej sa v najbližšej sezóne pridá k extraligovému nováčikovi
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť