Piatok 06. 09. 2024 21:54:00 | Meniny má Alica

Vlci Žilina potvrdzujú zotrvanie silného kapitána. Galamboš bude naďalej obliekať zelený dres

DOXXbet Vlci Žilina potvrdzujú, že kapitán tímu Peter Galamboš naďalej zostáva vo svorke. Žilinskí Vlci túto skutočnosť pred začiatkom extraligovej sezóny potvrdili v utorok 14. mája 2024.

Michal Szentivanyi|14. máj 2024|14:30:03

Zdroj: Daniel Stehlík

Súvisiaci článok
Promenáda dobrých správ u Vlkov. Dve nové posily za jediný týždeň a majstrovský merch na dosah!
Čítajte viac >

Okrem toho, že do kádra pribudnú posily v podobe Daniela Gachulinca a Rastislava Deja, je tu aj ďalšia správa, ktorú Vlci Žilina prezradili na sociálnej sieti. Kapitán svorky Peter Galamboš bude naďalej obliekať dres Vlkov aj počas sezóny v extralige.

„Kapitán majstrovského tímu a jeden z lídrov našej kabíny ostáva v Žiline aj ďalšiu sezónu, „Gali" viedol náš tím s Céčkom na hrudi až do úspešného finále. So 48 asistenciami ovládol ligovú tabuľku asistencií a umiestnil sa aj na popredných miestach v bodovaní +/- a celkových bodov," pripomenuli Vlci Galambošove výsledky.

„Do Žiliny som prichádzal s cieľom vybojovať extraligu a následne si ju aj v drese Vlkov zahrať. Myslím si, že obe strany boli spokojné, a tak naša spolupráca môže pokračovať. Teším sa na novú sezónu. Urobím všetko pre to, aby aj budúci rok bol pre Žilinu úspešný," povedal kapitán majstrovského tímu Galamboš pred začiatkom novej sezóny v extralige.


Súvisiaci článok
Vlci Žilina získali druhé zvučné meno: Rastislav Dej sa v najbližšej sezóne pridá k extraligovému nováčikovi
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť