Nedeľa 19. 05. 2024 11:54:58 | Meniny má Gertrúda

Polícia zasahuje v školách na severe Slovenska: Preveruje oznámenia o údajnom uložení výbušnín v ich priestoroch

Príslušníci Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline aktuálne preverujú oznámenia o údajnom uložení výbušnín v priestoroch viacerých škôl na území okresov Kysucké Nové Mesto, Liptovský Mikuláš, Martin a Dolný Kubín. Krajské riaditeľstvo o tom informovalo na sociálnej sieti. V prípade nových informácií budeme správu aktualizovať.

Juliana Krčulová|7. máj 2024|08:25:34

Zdroj: zilina.sp21.sk

Súvisiaci článok
Na výrobu medu v Martine nezabudnete. Vášniví včelári môžu vďaka vašej pomoci vdýchnuť život maringotke
Čítajte viac >

Polícia Slovenskej republiky na sociálnej sieti informovala, že v utorok 7. mája ráno boli hlásené bombové hrozby na školách v piatich slovenských krajoch: Bratislavskom, Trnavskom, Žilinskom, Trenčianskom a Nitrianskom.

Bratislavská krajská polícia začala s preverovaním hlásení o výbušninách ako prvá, pričom sa zameriava na školské objekty v okresoch Malacky, Senec a Pezinok. V Trenčianskom kraji prebieha kontrola škôl v Trenčíne, Ilave, Prievidzi a Novom Meste nad Váhom, rovnako ako aj v Nitrianskom kraji.

„Policajti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline preverujú oznámenia o údajnom uložení výbušnín v priestoroch viacerých škôl na území okresov Kysucké Nové Mesto, Liptovský Mikuláš, Martin a Dolný Kubín,“ priblížili príslušníci Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline na sociálnej sieti s tým, že bližšie informácie poskytnú, len čo to situácia umožní.


Súvisiaci článok
Nebezpečný pád z bicykla v Západných Tatrách. Záchranári boli okamžite v pohotovosti
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť