Piatok 03. 05. 2024 22:54:34 | Meniny má Galina, Timea

Maturitné vysvedčenie na počkanie? Vlci Žilina ponúkajú fanúšikom podpísanú spomienku na postup

Postup hokejových Vlkov do najvyššej súťaže nezarezonoval len oddanými športovými fanúšikmi, no aj veľkou časťou mesta Žilina a blízkeho okolia. V súvislosti s návratom do extraligy prišiel klub so zaujímavým spomienkovým predmetom. Štvrtý pokus dostať sa spať medzi elitu prirovnal k maturitnej skúške.

Daniel Jurčík|21. apríl 2024|14:01:13

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina/hockeyslovakia.sk

Súvisiaci článok
Vlci Žilina hodnotia návrat medzi elitu. Útočník Róbert Varga si bude finále pamätať do konca života
Čítajte viac >

Ako uviedli zástupcovia klubu, štvorročné snahy o postup pripomínajú štúdium na strednej škole. „Tri roky sme sa pripravovali a teraz bol čas zložiť maturitnú skúšku. Zmaturovali sme a to sa nám podarilo všetkým spoločne," uviedli predstavitelia Vlkov.

V súvislosti s týmto športovým úspechom sa klub rozhodol odštartovať kampaň s predajom pripomienkových maturitných vysvedčení, ktoré môže podpísať vybraný hráč či tréner mužstva. „Tak ako rok 2001, tak aj rok 2024 sa zapíše do dejín žilinského športu navždy. A vy môžete mať pamätné symbolické maturitné vysvedčenie Vlkov navždy doma ako suvenír. Boli ste pri tom, ako sa rodil postup," uviedli zástupcovia hokejového klubu.

Vlci Žilina teda ponúkajú zaujímavú spomienku, ktorá poteší nejedného člena fanúšikovskej svorky. Pre viac informácií môžete kliknúť na tento odkaz.


Súvisiaci článok
V Prešove prepukla obrovská radosť. Vlci Žilina zažili svoju tretinu snov a po rokoch sa vracajú do extraligy!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť