Pondelok 29. 04. 2024 17:05:08 | Meniny má Lea

Vážna dopravná nehoda v Tepličke nad Váhom. Chodkyňu bez reflexných prvkov previezli do nemocnice

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline informovalo o dopravnej nehode v okrese Žilina. Osobné motorové vozidlo z nezistených príčin narazilo do 56-ročnej chodkyne bez reflexných prvkov.

Daniel Jurčík|16. apríl 2024|13:30:34

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Alkohol na cestách sa netýka len vodičov. Cyklista na Kysuciach nafúkal viac ako jeden a pol promile
Čítajte viac >

Krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová pre médiá uviedla, že 54-ročný vodič viedol v utorok 16. apríla osobný automobil značky Volvo po ceste druhej triedy smerom z Terchovej do Žiliny. „Následne došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k stretu osobného motorového vozidla a chodkyne, ktorá mala prechádzať mimo priechodu pre chodcov, bez viditeľne umiestnených reflexných prvkov,“ vysvetlila Kremeňová.

Žena pri nehode utrpela zranenia, ktoré si vyžiadali prevoz do nemocnice. Alkohol v dychu vodiča zistený nebol, chodkyni budú jeho prítomnosť zisťovať prostredníctvom odberu krvi. Kremeňová priblížila, že okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. Zdôraznila taktiež, že chodci by ako najzraniteľnejší účastníci cestnej premávky mali dôsledne dbať na používanie reflexných prvkov a mali by prechádzať cez cestu len tam, kde je to dovolené.


Súvisiaci článok
Rodinu zo Stráňav postihlo nešťastie. Po požiari zostali priestory domu neobývateľné
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť