Piatok 03. 05. 2024 23:52:58 | Meniny má Galina, Timea

Prestížny casting v meste Žilina. V OC Mirage otvoria brány modelingu

Casting tour sa uskutoční v dňoch od stredy 24. apríla do nedele 28. apríla v obchodných centrách vo všetkých regiónoch Slovenskej republiky. Do súťaže sa môžu prihlásiť slečny vo veku 13 až 23 rokov s výškou nad 170 centimetrov a mladí muži vo veku 15 až 25 rokov s výškou nad 183 centimetrov. Ambasádorkou súťaže je topmodelka Michaela Kocianová, ktorá bude všetkými castingami sprevádzať.

Inzercia |22. apríl 2024|13:00:05

Zdroj: Elite Model Management

Súvisiaci článok
Udržateľná móda sa vracia do Žiliny: V OC Mirage pribudne nová predajňa Lindex
Čítajte viac >

Riaditeľ súťaže Schwarzkopf Elite Model Look pre ČR a SR Sáša Jány k projektu hovorí: „Som veľmi rád, že Schwarzkopf Elite Model Look je projekt, ktorý už viac ako 30 rokov dáva mladým ľuďom šancu uspieť v profesionálnom modelingu. Castingy sú vynikajúca možnosť, ktorú ponúkame raz za rok, predstaviť sa vo svojom regióne. Som veľmi hrdý, že sa nám darí budovať dlhodobé kariéry mladým talentom, u ktorých nehľadáme dokonalosť, ale chuť sa realizovať.”

narodni vitezove SEML 2023 a.jpg Zdroj: Elite Model Management

Vo vybraných mestách predvedú modelky a modelovia agentúry Elite Model Management Bratislava nové trendy v oblasti účesov a farieb značky Schwarzkopf, ktorá je už viac než 120 rokov priekopníkom, pokiaľ ide o vlasy, a ktorá neustále pracuje na spojení odbornosti a presnosti. Po ukončení všetkých castingov budú kontaktovaní všetci tí, ktorí postúpia do užšieho výberu.

Ďalší ročník castingov pre Slovenskú republiku prebehne v apríli v týchto obchodných centrách:

casting.png Zdroj: Elite Model Management

Zo súťaže Elite Model Look organizovanej agentúrou Elite Model Management vzíde každý rok budúca hviezda modelingového priemyslu. Od svojho vzniku v roku 1983 vyhľadáva Elite Model Look nové talenty po celom svete. Objemom, kvalitou a profesionálnym prístupom je dnes táto súťaž najväčšou a najprestížnejšou svojho druhu na svete. Koná sa vo viac než 30 krajinách sveta a každoročne sa do nej prihlásia desaťtisíce začínajúcich modeliek a modelov.

Prostredníctvom Elite Model Look boli objavené mnohé známe tváre z titulných strán svetových módnych časopisov. Súťaž pomohla odštartovať kariéry takých modelingových hviezd súčasnosti, ako sú napríklad Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Hana Jiříčková, Michaela Hlaváčková, či Michaela Kocianová.

Michaela Kocianová_a.jpg Zdroj: Elite Model Management

Na konci mesiaca apríl sa v OC Mirage v Žiline uskutoční súťaž Schwarzkopf Elite Model Look SR 2024. Barbora Beljaková, Senior Model Manager spoločnosti Elite Bratislava, nám v rozhovore priblížila viac informácií.

Ako súťaž Schwarzkopf Elite Model Look SR prispieva k objavovaniu nových talentov v modelingu?

„Súťaž Schwarzkopf Elite Model Look je najväčšou modelingovou platformou vyhľadávania nových tvárí a talentov. Vďaka možnosti prihlásiť sa online alebo zúčastniť sa niektorého z fyzických castingov, majú mladí ľudia zo všetkých miest a regiónov príležitosť začať budovať svoju kariéru. Sieť agentúr Elite po celom svete je zároveň zárukou poskytnutia toho najlepšieho servisu a budovania najrelevantnejších a najdlhodobejších kariér v odvetví."

casting c.jpg Zdroj: Elite Model Management

Ako sa môžu záujemcovia prihlásiť na casting Schwarzkopf Elite Model Look SR 2024, ktorý sa uskutoční aj v nedeľu 28. apríla v OC Mirage Žilina, a aké sú požiadavky?

„Na casting sa netreba špeciálne pripravovať, stačí prísť, slečny prosíme bez výraznejšieho make-upu, mať dobrú náladu a byť uvoľnený. Nové talenty, ktoré hľadáme, musia zaujať najmä svojou osobnosťou a vyžarovaním. Samozrejme, prihliada sa aj na fyzické predpoklady, ktoré musia adepti spĺňať, a to pri dievčatách: vek 13 až 23 rokov a minimálna výška 170 cm, pri mužoch vek 15 až 25 rokov a výška nad 183 cm."

casting a.jpg Zdroj: Elite Model Management

Ako bude prebiehať vstupný pohovor a čo by mali účastníci očakávať?

„Vstupný pohovor je krátky rozhovor medzi adeptom/tkou a zástupcom agentúry. Nejedná sa o nič zložité, skôr o možnosť sa spoznať, získať základné údaje a kontakty adepta, aby sme následne v teame vyhodnotili potenciál každého z účastníkov castingu. Následne budeme tých najvhodnejších kontaktovať a dohodneme si spoločné ďalšie kroky a stretnutia," hovorí Barbora Beljaková.

Michaela Kocianová_b.jpg Zdroj: Elite Model Management

Počas castingov budú prebiehať losovania darčekových balíčkov od partnerov, a to od generálneho partnera vlasovej kozmetiky Schwarzkopf, dekoratívnej kozmetiky ARTDECO, kozmetické prístroje na omladenie pleti značky Geske, a predplatné časopisu EMMA, darčekové predmety online magazínu Feminity a rádia Viva.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou MIRAGE SHOPPING CENTER, a. s.


Súvisiaci článok
Klaus Meine, spevák hviezdnych SCORPIONS, je po operácii chrbtice a teší sa na Slovensko
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť