Štvrtok 16. 05. 2024 23:42:13 | Meniny má Svetozár

Liptovský Mikuláš vyrobil unikátnu turistickú mapu. Vyhrala v celoslovenskej súťaži

Turistická mapa s názvom Liptovský Mikuláš – Mesto medzi horami získala prvé miesto v súťaži Najkrajšia kniha a propagačný materiál za rok 2023. Ocenil ju Klub fotopublicistov Slovenského syndikátu novinárov. Za jej výrobou stojí Informačné centrum mesta Liptovský Mikuláš.

Daniel Jurčík|12. apríl 2024|16:30:44

Zdroj: mikulas.sk

Súvisiaci článok
Deti s učiteľmi spojili sily pri výsadbe kvetov. V Bánovej vďaka nim pribudlo tisíc krásnych tulipánov
Čítajte viac >

Triumfom na 17. ročníku udeľovania ocenenia sa pochválili zástupcovia Liptovského Mikuláša na webovej stránke. Graficky zaujímavý propagačný materiál pochádza z dielne mestského informačného centra. „Mapa ponúka prehľad všetkých turistických atraktivít mesta s opisom a fotografiami. Zahŕňa zaujímavosti v historickom centre, lesoparku, akvaparku či v okolí Areálu vodného slalomu," uviedli predstavitelia Liptovského Mikuláša.

Zaujímavosťou mapy sú QR kódy, ktoré odkazujú na web určený pre návštevníkov mesta, ktorý okrem pamiatok a obľúbených lokalít ponúka turistom komplexné informácie vrátane ubytovania či kultúrnych podujatí. Víťazný materiál vyšiel v slovenčine, angličtine a poľštine v celkovom náklade 20-tisíc kusov. V tomto roku informačné centrum pripravuje reedíciu.


Súvisiaci článok
Kultúrne podujatia tento týždeň: Čaká vás festival japonskej popkultúry, ale aj joga víkend
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť