Pondelok 29. 04. 2024 20:33:00 | Meniny má Lea

Žilinská župa informuje o uzávierke frekventovanej cesty. V tomto čase budete musieť využiť obchádzku

Motoristi pri Žiline sa v piatok zrejme dočkajú nemilého prekvapenia v podobe uzávierky frekventovanej cesty medzi Zbyňovom a Jasenovým. Žilinský samosprávny kraj preto už o tejto uzávierky informuje v predstihu.

Michal Szentivanyi|11. apríl 2024|16:00:17

Ilustračné foto. Zdroj: google.com a freepik.com

Súvisiaci článok
Cyklisti v blízkosti Budatína sa zrejme nepotešia. Uzávierka obľúbeného úseku sa definitívne predlžuje
Čítajte viac >

O uzávierke cesty medzi Jasenovým a Zbyňovom tlačovou správou informovala hovorkyňa Žilinského samosprávneho kraja Eva Lacová. „Z dôvodu prebiehajúcej rekonštrukcie, dôjde v piatok 12. apríla 2024 k úplnej uzávierke cesty III/2109, úseku spojnice medzi obcami Zbyňov a Jasenové. Stane sa tak v čase od 8:00 do 18:00 hodiny. Obchádzková trasa pre osobné motorové vozidlá bude vedená po ceste I/64," informovala Lacová.

Na názornej mape nižšie je červenou farbou vyznačená uzavretá trasa a zelenou obchádzková trasa, ktorá bude v tomto čase dostupná.

Screen Shot 04-11-24 at 09.04 AM.JPG Zdroj: google.com

Zmena sa pochopiteľne dotkne aj autobusových liniek

Táto zmena sa logicky dotkne aj autobusových spojov, a to konkrétne čísel 17, 19 a 23 linky 050130 Žilina – Rajec a späť. Nebudú obsluhovať autobusové zastávky „Zbyňov, OcÚ“ a „Jasenové, Kaplnka“.

„Ostatné autobusové spoje tejto linky budú zachádzať do obce Zbyňov a Jasenové, ale budú vedené po obchádzkovej trase, ceste I/64. Z tohto dôvodu, upozorňujeme cestujúcich, že niektoré spoje môžu meškať a ďakujeme za trpezlivosť," dodala Lacová.


Súvisiaci článok
Lepší život pre obyvateľov Žiliny: Mesto prerozdelí tento rok skoro 400-tisíc eur
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť