Piatok 17. 05. 2024 00:37:45 | Meniny má Gizela, Aneta

Ster Century Cinemas otvára brány aprílových fantázií: Pripravte sa na vynovené klasiky aj nevinné animáky

V apríli v kine Ster Century Cinemas uvidíte množstvo noviniek. Kino nájdete v OC Mirage na 3. poschodí.

Inzercia |9. apríl 2024|20:07:03

Zdroj: zilina.stercentury.sk

Súvisiaci článok
Legendárna skupina SCORPIONS príde opäť na Slovensko. Ich najväčšie hity zaznejú na festivale TOPFEST!
Čítajte viac >

Nový film Petra Bebjaka na motívy bestsellera Jozefa Kariku pod názvom SMRŠŤ je práve teraz v kinách.

Hlavným hrdinom filmového príbehu je forenzný psychológ Martin Lang (Tomáš Maštalír), ktorý prichádza spolu s manželkou Pawlou (Anna Geislerová) do kúpeľov v horách. Ďaleko od civilizácie si chcú oddýchnuť a pokúšajú sa zachrániť vzťah. Prechádzajú vážnou partnerskou krízou, ktorá pramení z hlboko ukrytej traumy, a tento pobyt je pre nich ultimátom – buď svoje problémy prekonajú, alebo sa každý vyberie vlastnou cestou. Kolobeh rutinných dní však naruší príchod tajomnej zásielky – balíka s dôkazovým materiálom z vyšetrovania tragického prípadu. Odosielateľom je Langov kolega, psychológ. Ten od neho potrebuje pomoc v prípade známom ako „jazda smrti“, na konci ktorého boli štyria mŕtvi. Lang sa spočiatku zdráha, ale postupne podľahne neznámej sile, ktorá ho k prípadu priťahuje.

Vstupenky si môžete kúpiť aj z pohodlia Vášho domova na TOMTO ODKAZE.

4_3 Smršť.jpg Zdroj: zilina.stercentury.sk

V kine Ster Century Cinemas pravidelne organizujeme eventy pre našich najmladších divákov. Event pod názvom HVIEZDNE DETSKÉ KINO máme aj v apríli a to s rozprávkou AKO ZACHRÁNIŤ DRAKA.

V starovekej Číne boli draci a ľudia priateľmi, ale ľudská chamtivosť ukončila ich spojenectvo a tieto čarovné stvorenia sa stali korisťou. Posledného z nich teraz drží v zajatí krutý cisár. Jedného dňa drakovi prinesie jedlo malá sirota menom Ping a čoskoro sa ukáže, že ona je tou vyvolenou, ktorá jediná ho môže zachrániť. Títo nepravdepodobní spojenci sa musia naučiť pomáhať si a chápať jeden druhého. Na ich ceste za slobodou ich prenasleduje zlý čarodejník a lovec drakov.

Tešiť sa môžete na príjemnú spoločnosť a plno detských aktivít. Chýbať nebude obľúbený rozprávkový kvíz, v ktorom môžete vyhrať krásne ceny, maľovanie na tvár, tombola a sladký balíček pre každé dieťa. Toto všetko už v nedeľu 14. apríla o 15:00 hodine v Ster Century Cinemas v OC Mirage na 3. poschodí.

Vstupenky si môžete pohodlne zaobstarať aj online na TOMTO ODKAZE.

4_3 Ako zachrániť draka HDK.jpg Zdroj: zilina.stercentury.sk

Nesmrteľná značka Krotitelia duchov prichádza s ďalším pokračovaním! Callie (Carrie Noon) a Gary (Paul Rudd) sa s deťmi po udalostiach z roku 2021 usadia v New Yorku a naplno sa venujú pomoci tým, ktorých trápia nepríjemní duchovia a prízraky. Keď však mesto uprostred leta náhle zamrzne, je jasné, že noví Krotitelia majú dočinenia s hrozbou, s akou sa ešte nestretli… KROTITELIA DUCHOV: MRAZIVÁ HROZBA v Sterku už od štvrtok 11. apríla.

4_3 Krotitelia duchov.jpg Zdroj: zilina.stercentury.sk

Na konci apríla nás čaká výnimočný film z prostredia tenisu. Patrick (Josh O´Connor) a Art (Mike Faist) sa spriatelili vďaka spoločnej vášni k tenisu a počas dospievania sa stali nerozlučnými priateľmi. Keď však do ich životov vstúpi nadaná tenistka Tashi (Zendaya), ich vzťah sa zmení. Z kamarátov sa stanú súperi v láske, ale aj na tenisovom kurte. Jednému sa darí viac, druhému menej – v športe aj v láske to tak niekedy chodí... Keď sa však majú po rokoch stretnúť v zápase na známom turnaji Challenger, všetko sa môže zmeniť. Ktorý zo súperov sa stane víťazom? SÚPERI s krásnou Zendayou v hlavnej úlohe od štvrtku 25. apríla.

Pre všetkých milovníkov kina Sterko ponúka špeciálnu akciu, v ktorej máte vstupenky aj občerstvenie v jednom balíku pohodlne a lacno. Filmové balíky si môžete zakúpiť iba online a to na TOMTO ODKAZE.

4_3 Súperi.jpg Zdroj: zilina.stercentury.sk

Všetky vstupenky do kina si zakúpite na TOMTO ODKAZE.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou MIRAGE SHOPPING CENTER, a. s.


Súvisiaci článok
Skupina TRAKTOR mieri do piatich slovenských miest. V rámci Traktor Slovakia Tour 2024 zaspieva svoje najväčšie hity!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť