Štvrtok 16. 05. 2024 18:25:49 | Meniny má Svetozár

Operačný dôstojník polície v Žiline predviedol skvelú prácu. Spoločnými silami zachránili ďalší život

Tímová spolupráca polície v Žiline, ktorá opäť zachránila jeden ľudský život. Jediný telefonát totiž spustil lavínu rozhodnutí, ktoré vyústili v dôkladné prešetrenie situácie. Na základe toho si orgány zákona opäť môžu pripísať na pomyselnú tabuľu ďalší úspešný prípad.

Michal Szentivanyi|7. apríl 2024|12:00:13

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Medzi obcami pri Žiline došlo k dopravnej nehode. Na mieste sú záchranári aj polícia
Čítajte viac >

O prípade operatívneho dôstojníka píše na sociálnej sieti polícia zo Žiliny. Ich spoločnú spoluprácu s kolegami v Turčianskych Tepliciach popísali v niekoľkých riadkoch. „Na policajnú linku 158 sme v uplynulých dňoch prijali žiadosť o pomoc od kamarátky osoby nachádzajúcej sa v núdzi," uviedli prípad policajti. Tento prípad musel pod svoje krídla zobrať operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

„Ten okamžite vyslal policajnú hliadku Obvodného oddelenia Policajného zboru Turčianske Teplice oznámenie preveriť. Následne telefonicky kontaktoval osobu v núdzi, ktorú na základe vhodných otázok postupne pri rozhovore presvedčil, aby mu povedala, kde sa nachádza," popisujú priebeh koordinovanej akcie.

Dôstojník potom členov policajného zboru navigoval a osobu sa im úspešne podarilo nájsť a odovzdať do rúk zdravotníkov, čím bola celá akcia úspešne ukončená.


Súvisiaci článok
Krvavá dráma na Vlčincoch s ďalšou kapitolou. Mladá Judita s odvolaním na Najvyššom súde neuspela
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť