Štvrtok 16. 05. 2024 14:39:02 | Meniny má Svetozár

Vlci v piatom semifinálovom dueli predbehli Dubnicu. Séria sa môže rozhodnúť u hostí

Vlci Žilina predviedli víťaznú hru v sobotu 6. apríla v žilinskej Niké Aréne, kde naklonili stav semifinálovej série s Dubnicou nad Váhom na svoju stranu. Od ďalšieho úspechu a postupu tak žilinských Vlkov delí už len jeden víťazný zápas. Táto séria sa tak môže rozhodnúť u hostí už v pondelok 8. apríla.

Michal Szentivanyi|7. apríl 2024|10:00:44

Zdroj: Daniel Stehlík

Súvisiaci článok
Pobežal hrdinom Dubnice: Rozhodujúci gól v nájazdoch vyrovnal sériu
Čítajte viac >

DOXXbet Vlci Žilina - TSS Group Dubnica 8:4 (4:1,1:2, 3:1)

Góly: 6. Varga (Dyakov), 9. Belluš (Beták, Šmida), 13. Bezúch (Galamboš, Dyakov), 14. Varga (Galamboš), 31. Paukovček (Belluš, Šmida), 41. Safaraleyev (Koyš, Mráz), 51. Paukovček (Šmida, Galamboš), 58. Šmida (Paukovček, Galamboš) - 16. Kluka (Tybor, Janík), 35. Hřebíček (Chatrnúch, Mikula), 39. Ďuriš (Tábi, Tybor), 56. Haščák (Mikula)

Stav série: 3:2

Počet divákov na zápase: 3 106

Ernest Bokroš, hlavný tréner: „Z môjho pohľadu sme do zápasu nastúpili prvýkrát tak, ako sa do play-off duelu nastúpiť má. Bolo v ňom všetko – emócie, dohrávanie, nasadenie. Samozrejme, aj góly. Avšak či by boli alebo nie, aj tak by sme boli spokojní. Naozaj veľmi dobrý výkon celého tímu. Každý hráč chcel dnes zvíťaziť a to bolo podstatné.“

Lukáš Paukovček, útočník: ,,Zápas hodnotím pozitívne, dnes to bolo prvýkrát, ak nerátam Slovenský pohár, čo sme hrali pod tlakom. Ukázalo sa, že toto mužstvo má charakter, a že sme tu dobrá partia. Myslím si, že sme to zvládli veľmi dobre."

Nasledujúci, šiesty, zápas série sa odohrá v pondelok 8. apríla o 18:00 hodine na ľade Zimného štadióna v Dubnici nad Váhom.


Súvisiaci článok
Nádherný zážitok a mnoho emócií: Už čoskoro sa uskutoční druhý ročník charitatívnej akcie na pomoc trom ľuďom
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť