Štvrtok 16. 05. 2024 08:08:27 | Meniny má Svetozár

Vysnívaná oddychová zóna pre študentov: UNIZA sa môže pochváliť ďalším úspechom

Študentom zo Žilinskej univezity v Žiline sa podaril ďalší úspech. Stali sa víťazmi súťaže "Navrhni si vysnívanú chill-out zónu v priestoroch tvojej školy" od spoločnosti Möbelix.

Radka Kostánová|4. apríl 2024|14:00:30

Zdroj: Facebook/Žilinská univerzita v Žiline

Súvisiaci článok
Fanúšikovia vlakov žasnú. Žilinská univerzita v Žiline pripravuje unikátne predstavenie moderného laboratória
Čítajte viac >

Šikovní študenti zo Žilinskej univerzity v Žiline, Matúš Šaray a Zdenko Pisarik, sa stali víťazmi súťaže "Navrhni si vysnívanú chill-out zónu v priestoroch tvojej školy" od spoločnosti Möbelix.

Súťaž o vysnívanú chill-out zónu

V spoločnosti Möbelix veria v kreativitu súčasnej generácie vysokoškolských študentov. Podľa dostupných informácií zverejnených na ich webovej stránke sú si vedomí toho, že každý študent, pre dosahovanie dobrých študijných výsledkov, potrebuje mať svoj zaslúžený pokoj a oddych. Preto sa rozhodli zorganizovať súťaž "Navrhni si vysnívanú chill-out zónu v priestoroch tvojej školy".

Súťaž trvala od pondelka 30. októbra 2023 do stredy 31. januára 2024. Zapojiť sa mohol každý študent, ktorý študuje na ktorejkoľvek vysokej škole na území Slovenskej republiky.

„Navrhnúť vysnívanú chill-out zónu v priestoroch tvojej vysokej školy. Možnosti sú doslova neobmedzené, môžeš použiť dizajnérsky program, nakódiť to, hodiť do prezentácie, namaľovať, či spracovať projektový plán o zariadení alebo výstavbe tejto miestnosti. Kreativite sa medze nekladú. Čím reálnejšie a unikátnejšie, tým lepšie. Neobmedzuj sa na konkrétny formát, zvoľ si to, v čom vynikáš a svoje myšlienky spracuj podľa seba," priblížila spoločnosť podmienky súťaže na stránke.

Výhra putovala do Žiliny

Zástupcovia Žilinskej univerzity v Žiline na sociálnej sieti informovali, že ich šikovní študenti sa stali hrdými víťazmi:

  • 1.návrh Zdenko Pisarik, UNIZA
  • 2.návrh Matúš Šaray, UNIZA

Gratulujeme!


Súvisiaci článok
Kultúrne podujatia tento týždeň: Zlákajú vás Silné reči alebo koncert populárnych spevákov?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť