Štvrtok 16. 05. 2024 18:28:26 | Meniny má Svetozár

Dopravná nehoda neďaleko Námestova: V pohotovosti boli hasiči aj záchranári

Oravskí hasiči riešili v nedeľu 31. marca po 20:00 hodine dopravnú nehodu v obci Lokca neďaleko Námestova. Po zrážke osobných áut zostali na mieste tri osoby, ktoré potrebovali ošetrenie Záchrannou zdravotnou službou. Jedno auto skončilo v priekope prevrátené na streche.

Daniel Jurčík|2. apríl 2024|10:00:11

Ilustračné foto. Zdroj: freepik.com

Súvisiaci článok
Hasičov v Čičmanoch zamestnal vážny požiar. Stačilo vraj málo a všetko sa mohlo skončiť zle
Čítajte viac >

Mária Pohanková Zahatlanová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline, pre portál Žilina SP 21 priblížila podrobnosti prípadu. „Na mieste zasahovali 3 príslušníci z Hasičskej stanice v Námestove s 1 kusom techniky a príslušník zboru v čase služobného voľna, ktorý práve prechádzal okolo miesta nehody," vysvetlila krajská hovorkyňa. Doplnila, že krátko po nehode sa už všetci účastníci nachádzali mimo vozidiel, takže im nehrozilo bezprostredné nebezpečie. Úsek bol na určitú dobu neprejazdný.

Hasiči sa o osoby postarali a privolali záchrannú službu, ktorá ich na mieste nehody aj ošetrila. „Na vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia a unikajúce kvapaliny z prevráteného vozidla zasypali sorbentom," priblížila Pohanková Zahatlanová. Po potrebnom vyšetrení účastníkov nehody, odtiahnutí automobilov hasiči očistili vozovku a premávka bola postupne opätovne spustená.


Súvisiaci článok
Nepoučiteľný vodič na Kysuciach: Opitý motorkár unikal pred políciou (VIDEO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť