Štvrtok 16. 05. 2024 18:39:06 | Meniny má Svetozár

Nepoučiteľný vodič na Kysuciach: Opitý motorkár unikal pred políciou (VIDEO)

V sobotu 30. marca vo večerných hodinách prenasledovala hliadka Obvodného oddelenia Policajného zboru Krásno nad Kysucou motocykel, ktorý mal viesť vodič pod vplyvom alkoholu. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa, Zuzana Šefčíková, na sociálnej sieti.

Radka Kostánová|1. apríl 2024|08:46:01

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Kuriózny prípad v Ružomberku: Muž chcel prepašovať fľaše alkoholu v kočíku
Čítajte viac >

Nepoučiteľný vodič

Aj počas sviatočného víkendu mali policajti v Žilinskom kraji plné ruky práce. Ešte v sobotu 30. marca prenasledovala hliadka Obvodného oddelenia Policajného zboru Krásno nad Kysucou na ceste číslo I/11 smerom zo Žiliny na Čadcu motocykel, ktorý mal viesť vodič pod vplyvom alkoholu. Až za pomoci druhej hliadky bol vodič zastavený na križovatke v Krásne nad Kysucou.

„Vodič sa podrobil dychovej skúške s výsledkom 1,44 promile alkoholu vo vydychovanom vzduchu, pričom opakovaná dychová skúška mala stúpajúcu tendenciu,“ informovala krajská policajná hovorkyňa, Zuzana Šefčíková.

Mladý muž mal zákaz činnosti viesť motorové vozidlá

Hovorkyňa ďalej priblížila, že šetrením bolo zistené, že vodič má uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá na dobu 48 mesiacov. 29-ročný mladík už čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia.

„Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Čadci zároveň spracoval podnet k návrhu na podanie obžaloby,“ dodala Šefčíková.


Súvisiaci článok
Zásahový tím ukončil pátranie po zranenom medveďovi: Višňovská dolina je občanom opäť prístupná, buďte však obozretní
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť