Utorok 17. 09. 2024 22:03:18 | Meniny má Olympia

Žilinská nemocnica sa rozlúčila s ďalšími výnimočnými ženami. Prejavila im obrovskú vďaku

Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina sa rozlúčila s ďalšími výnimočnými zamestnankyňami, ktoré odslúžili posledné dni v práci. Lúčili sa s oddelením vnútorného lekárstva A, JIS, anestéziológie a intenzívnej medicíny a na odbore ľudských zdrojov.

Radka Kostánová|29. marec 2024|18:00:02

Zdroj: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Súvisiaci článok
Sladké prekvapenie pre žilinskú nemocnicu: Zásielka potešila celé oddelenie
Čítajte viac >

Žilinská nemocnica zažila v uplynulých dňoch emotívny zážitok. Po mnohých rokoch odchádzajú na zaslúžený dôchodok ďalšie významné osobnosti. O túto dojemnú informáciu sa podelila Zuzana Fialová, hovorkyňa nemocnice, na sociálnej sieti.

„Farebnou kytičkou a priateľským objatím sme im ešte pred odchodom do zaslúženého dôchodku popriali pevné zdravie a obrovské množstvo radostných chvíľ,“ priblížila hovorkyňa.

Do dôchodku odchádzajú:

Janka Kršková, sestra, oddelenie vnútorného lekárstva A: Janka svoje povolanie vykonávala vždy precízne, s láskou a trpezlivým prístupom. Pacienta dokázala vždy upokojiť a svojou ochotou nikdy nesklamala ani svojich kolegov.

Eva Rosincová, sestra, oddelenie anestéziológie a intenzívnej medicíny: Evka bola vždy pracovitá ako včielka. Známa bola aj pod prezývkou “Meduška”.

Viktória Mažgútová, sestra, oddelenie vnútorného lekárstva JIS: Viki, to je sestra s veľkým srdcom a obrovskými skúsenosťami. Vždy bola ochotná poradiť v každej situácii.

Eva Marunová, vedúca oddelenia spracovania miezd: Evka bola a je veľmi zodpovedná, trpezlivá a skromná osobnosť, z ktorej vždy vyžaroval pokoj a rozvaha. Pre dlhoročné skúsenosti, odbornosť a profesionalitu sa stala kľúčovým zamestnancom odboru.

Personál žilinskej nemocnice im praje, aby si užívali zaslúžené chvíle oddychu. Budú sa veľmi tešiť, keď ich prídu navštíviť.


Súvisiaci článok
Skvelý úspech. Žilinskí lekári reprezentovali nemocnicu na prestížnom festivale
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť