Sobota 27. 04. 2024 09:11:42 | Meniny má Jaroslav

Nelegálny tuningový zraz v Žiline skončil zásahom polície

Na parkovisku pred žilinským obchodným centrom došlo k rozsiahlej kontrole vozidiel, pričom policajti uložili 26 pokút. Hovorkyňa policajného zboru potvrdila, že napriek porušeniam zákona nedošlo k narušeniu verejného poriadku.

Juliana Krčulová|25. marec 2024|10:50:07

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Facebook-Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Policajt z Dolného Kubína zachránil ľudský život. Na miesto vážnej nehody sa dostal cestou do práce
Čítajte viac >

V sobotu 23. marca sa pred obchodným centrom v Žiline, v priestoroch parkoviska, uskutočnil nelegálny tuningový zraz. Žilinskí policajti prijali potrebné opatrenia a na miesto vyslali policajtov dopravnej, poriadkovej a kriminálnej polície, ktorí situáciu monitorovali, dohliadali na dodržiavanie bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky a na verený poriadok.

„Priebeh zrazu sa však nezaobišiel bez porušení zákona, a preto zo strany policajtov bolo uložených celkovo 26 blokových pokút. Dvom účastníkom na „technicky nespôsobilých“ vozidlách policajti zadržali tabuľky s evidenčným číslom ako aj osvedčenie o evidencii vozidla,“ konkretizovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabriela Kremeňová, a dodala, že k narušeniu verejného poriadku nedošlo.


Súvisiaci článok
Mladému lyžiarovi sa vypomstil manéver pri Salatíne. Záchranári ho museli ratovať, poranil si koleno
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť