Streda 08. 05. 2024 14:24:39 | Meniny má Ingrida

Milostný trojuholník v Sučanoch: Žene, ktorá napadla priateľku svojho muža, hrozí 12 rokov väzenia

V našom minulom článku sme vás informovali o kurióznom prípade. Počas uplynulých dní v poobedných hodinách na Námestí SNP v obci Sučany mladá žena zaútočila na svojho manžela a jeho súčasnú priateľku. Televízia JOJ na svojej oficiálnej webovej stránke noviny.sk priniesla informáciu, že v prípade dokázania viny hrozí obvinenej 12 rokov väzenia.

Radka Kostánová|18. marec 2024|08:00:13

Ilustračné foto. Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj a sucany.sk

Súvisiaci článok
Žena v Sučanoch zaútočila na svojho manžela a jeho priateľku. Nožom ju bodla do hlavy
Čítajte viac >

V piatok 15. marca krajská policajná hovorkyňa, Zuzana Šefčíková, informovala médiá, že pred pár dňami sa v obci Sučany odohrala dráma. Žena zaútočila na svojho manžela a jeho súčasnú priateľku s kuchynským nožom. Útočiaca prišla za osobami na elektrickej kolobežke, následne z nej zišla a bez slova sa zahnala svojou zbraňou - kuchynským nožom. 38-ročnú priateľku svojho muža zasiahla do oblasti hlavy, čím jej spôsobila reznú ranu.

Šefčíková ďalej uviedla, že vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Martine vzniesol osobe obvinenie za zločin ublíženia na zdraví v štádiu pokusu a za prečin výtržníctva. Zároveň spracoval podnet k návrhu na jej väzobné stíhanie.

Žene hrozí 12 rokov väzenia

Obvinená sa po incidente rovno zodpovedala pred martinskou sudkyňou. Informovala o tom televízia JOJ na svojom oficiálnom webe noviny.sk. Ako sa zdá, ženu zrejme nečaká pekná budúcnosť.

Anna Dudová Záborská, hovorkyňa súdov v Žiline, pre TV JOJ potvrdila, že sudkyňa pre prípravné konanie Okresného súdu v Martine neprijala písomný sľub obvinenej a nenahradila väzbu probačným úradníkom. Zobrala obvinenú do väzby, keďže existuje dôvodná obava z toho, že by pokračovala v trestnej činnosti.

Ako sa dalo očakávať, verdikt súdu sa žene nepáči, preto podala sťažnosť. Rozhodnutie nie je právoplatné, ale v prípade dokázania viny jej hrozí 12 rokov väzenia.


Súvisiaci článok
Agresívny medveď v centre Liptovského Mikuláša atakoval piatich ľudí (AKTUALIZOVANÉ)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť