Utorok 07. 05. 2024 14:26:06 | Meniny má Monika

Triky, fet a makači: Videli ste už gangsterskú komédiu v štýle Pulp Fiction?

Sledujte už dnes 16. marca v Mestskom divadle Žilina, ako sa pätica gangstrov snaží prevŕtať dieru do histórie, a do steny starého zámku, v tejto napínavej komédii plnej irónie a čierneho humoru.

Juliana Krčulová|16. marec 2024|17:00:02

Zdroj: Natália Zahradníková

Súvisiaci článok
Radka v meste: Manifest odhaľuje krutú pravdu o mladých ľuďoch (RECENZIA)
Čítajte viac >

Tarantinovská jazda plná čierneho humoru

Komédia Triky, fet a makači rozpráva príbeh piatich nezvyčajných postáv, ktoré sa spoja kvôli spoločnému zámeru. Nejednému divákovi bude inscenácia svojou atmosférou evokovať Tarantinovu klasiku, Pulp Fiction.

Cieľom pätice gangstrov je dokončiť starú lúpež, ktorá vyžaduje iba jednoduchý plán: získať náradie, preniknúť cez múr starobylého zámku a zmocniť sa veľkého množstva peňazí ukrytých z minulosti. Avšak, prítomnosť očarujúcej Pamely a nevypočítateľné povahy týchto tvrdých mužov situáciu komplikujú. Hoci im chýba intelekt, zmysel pre humor a z mŕtvych majú husiu kožu, vynahradzujú to nekompromisným prístupom a fyzickou silou. Čaká ich séria vzrušujúcich a humorných momentov.

V tejto komédii nie je dej až tak dôležitý, ako samotné napäté okamihy, do ktorých sa postavy dostávajú vďaka svojim radikálnym charakterom. Je to pútavý príbeh o priateľstve medzi sociálnymi outsidermi, ktorý je napísaný s ľahkosťou, ale nechýba mu prehľad, ironický tón a čierny humor.

Predstavenie Triky, fet a makači trvá 85 minút bez prestávky. Vzhľadom na to, že inscenácia obsahuje expresívne výrazy, je vhodná pre divákov starších ako 18 rokov. VSTUPENKY si môžete kúpiť aj prostredníctvom TOHTO ODKAZU alebo na pokladni v Mestskom divadle Žilina.


Súvisiaci článok
Divadlo DIVA predstavuje Sen každej ženy: Čo keby sa vám splnil váš najtajnejší sen? (VIDEO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť