Štvrtok 09. 05. 2024 06:19:29 | Meniny má Roland

Emócie a adrenalín: Way of Warrior 12 sľubuje nezabudnuteľný zážitok!

Už v poradí dvanásty galavečer Way of Warrior sa po roku a pol vracia na slovenskú pôdu. Opäť sa predstaví v Žiline, kde sú tí najlepší fanúšikovia bojových športov na Slovensku.

Tlačová správa|11. marec 2024|20:30:02

Zdroj: Facebook/Way of Warrior

Súvisiaci článok
Nezmeškajte Colosseum Fight Night 4 v martinskom Amfiteátri: Máte poslednú šancu získať vstupenky za akciovú cenu
Čítajte viac >

Do Žiliny sa radi vraciame, máme tu dobré vzťahy, sú tu skvelí ľudia a perfektní fanúšikovia. Ako naposledy, aj tento raz budeme na tomto galavečeri spolupracovať s domácim Wolf Pride Gym Žilina a jeho zástupcom Tomášom Melišom, ktorý je známy po celom Československu v spojitosti s bojovými športami. Podporu a spoluprácu po novom rozvíjame aj s organizáciou Králi Ulice, ktorá je na Slovensku slávna vďaka organizovaniu zápasov pod pravidlami Bareknuckle.

Wolf Pride Gym je továrňou na talenty, ktoré sa tiež na galavečeri predstavia. Nedá sa nespomenúť Mária Brezovského, Michala Kopasa, Šimona Holúbka či ďalších žilinských zápasníkov ako je Christián Roman. Všetci z nich sú v Žiline dobre známi a sú zárukou toho, že v aréne bude búrlivá atmosféra plná emócií a zážitkov.

Predstavia sa aj ďalšie slávne mená, ako sú Roman Hulla, Patrik Šebek, stálica scény Martin Horský alebo napríklad neporazený bojovník z Českej Třebovej, Lukáš Kačurik.

Way of Warrior dlhodobo razí cestu športu a odkazu na pôvodný odkaz bojových športov. Naším cieľom je fanúšikom doručovať zábavu, zážitky a dať šancu aj mladým zápasníkom, ktorí potrebujú niekde vyrásť, aby nás mohli jedného dňa baviť vo svetových organizáciách a hrdo reprezentovať naše krajiny. Túto víziu si vážia aj naši partneri, ktorí nás na tejto ceste podporujú. Ide o partnerov ako je O2TV Sport, ktorá nás podporuje televíznymi prenosmi, hlavný partner Octagon CZ, ktorý sa stará o matchmaking a šatenie zápasníkov, PD Performance a mnoho ďalších.

Way of Warrior už prešlo mnoho slávnych mien scény, medzi ktoré sa radí Jan Široký, Lukáš Zavičák, Václav Mikulášek, Vít Mrákota a mnoho ďalších. Dvanásty galavečer sa uskutoční 6. apríla 2024 od 18:00 hodiny v Žiline, v hale na Rosinskej ceste. Touto cestou pozývame všetkých milovníkov bojových športov, perfektnej zábavy a nadšencov športu, aby nás prišli navštíviť a vytvorili elektrizujúcu atmosféru, ktorá vždy v Žiline panuje.

VSTUPENKY na galavečer Way of Warrior 12 získate aj prostredníctvom TOHTO ODKAZU.

Sme radi, že Spravodajský portál Žilina SP21 môže byť súčasťou tohto zaujímavého podujatia ako jeho mediálny partner!


Súvisiaci článok
Galavečer Colosseum Fight Night 3 priniesol adrenalín, emócie a nové výzvy (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť