Utorok 07. 05. 2024 18:37:13 | Meniny má Monika

Fresh Valley sa postará o zdravie vášho psa od A po Z

Pes nie je len domáci miláčik, je to člen rodiny! A všetci vieme, že pre svoju rodinu chceme len to najlepšie. Ak hľadáte to najkvalitnejšie krmivo pre svojho štvornohého miláčika, môžete odvolať pátracie hliadky. Našli sme ho pre vás!

Inzercia |6. marec 2024|18:15:29

Zdroj: petcenter.sk

Súvisiaci článok
Vstúpte do sveta umenia MEDICINE v novej predajni v srdci Žiliny!
Čítajte viac >

Fresh Valley je super prémiová značka krmiva pre domáce zvieratá, ktorá kladie dôraz na kvalitu vybraných surovín. V sortimente, teda nájdete všetko, čo môže váš domáci miláčik chcieť a potrebovať. Od kvalitným mrazom sušených pochúťok, konzerv a sterilizovaných kapsičiek, až po mäso vo vlastnej šťave a skvelé klobásy.

Čerstvosť a lokalita na prvom mieste

Ak ste fanúšikom čerstvého krmiva, zamilujete si najmä poháre Fresh Valley, ktoré sú zložené len z mäsa z českých zdrojov a silne redukovaných zásob. Môžu sa pochváliť bohatým zdrojom bielkovín bez pridaných konzervačných látok. A pretože si Fresh Valley zakladá na udržateľnosti a lokálnosti, všetky poháre sa ručne vyrábajú v Českej republike.

Jednoduché posilnenie zdravia

Kvalitné krmivo je základným stavebným kameňom zdravia vášho milovaného štvornohého priateľa. Aby ste svojmu psovi zabezpečili silnú imunitu, zdravé kosti a svaly, je dobré zaradiť do jeho denného režimu správne doplnky. V tomto smere vám môžu pomôcť lisované oleje za studena od spoločnosti Fresh Valley.

Značka má vo svojom sortimente rybí olej, konopný olej, ľanový olej a olej z pestreca mariánskeho. Každý z nich slúži na iný účel a vďaka procesu lisovania za studena si zachovávajú svoje živiny, ako aj chuť a vôňu.

Komplexné riešenie pre každého psa

Všetky produkty Fresh Valley sú dokonale vyvážené a založené na receptúrach, ktoré podporujú ľahké trávenie. Okrem toho udržiavajú ďasná a zuby v perfektnom stave. O zdravie vášho psa je tak postarané komplexne.

Ak neviete, ktoré výrobky si vybrať, vyskúšajte naše obľúbené:

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Manhattan Development SK, s.r.o.


Súvisiaci článok
Máte radi prirodzené líčenie? Skúste to s CBD!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť