Streda 08. 05. 2024 23:10:16 | Meniny má Ingrida

Seniori, zbystrite pozornosť. V Rosine sa organizuje výstava ručných prác

Ani vek nič nezmení na tom, ak ste šikovný a máte zlaté ruky. Práve o zlatých rukách seniorov bude najnovšia marcová výstavka v obci Rosina. Práve tam totiž môžu tí starší z nás odprezentovať svoje diela a ukázať ich tak svetu.

Michal Szentivanyi|5. marec 2024|15:00:59

Ilustračné foto. Zdroj: freepik.com

Súvisiaci článok
Polícia v Žilinskom kraji apeluje na seniorov a upozorňuje na obete podvodníkov a zlodejov
Čítajte viac >

O výstave informuje obec Rosina na svojej webovej stránke. Pôjde tak o vôbec prvý ročník výstavky ručných prác seniorov pod záštitou Jednoty dôchodcov Slovenska v Rosine. Výstava nesie názov „Zlaté ruky dôchodcov". „Veríme tomu, že medzi Vami je veľa zručných, ktorí by sa chceli prezentovať so svojimi ručnými prácami a ukázať širokej verejnosti ako dokážu seniori využívať čas na zaslúženom odpočinku a zároveň inšpirovať aj mladšiu generáciu k obdobnej činnosti," uvádza Rosina toto podujatie.

Výstavka všetkého druhu

Na výstavku tak môžu seniori doniesť ručné práce z oblasti vyšívania, háčkovania, pletenia, rôzne techniky prác z papiera, dreva, kovu, vosku, mydla a podobne, vianočné a veľkonočné ozdobné predmety, aranžmány suchých kvetín, medovníčky, recepty na kuchárske a cukrárske výrobky a tak ďalej.

Svoje ručné práce môžete priniesť v stredu 6. marca a tiež v stredu 13. marca od 15:30 do 17:00 hodiny do kultúrneho domu v Rosine do miestnosti oproti knižnici. „Veríme tomu, že aktívnym pričinením všetkých seniorov sa nám podarí prvý krát zorganizovať túto akciu a v ďalších rokoch pokračovať v nej a naďalej prezentovať „ zlaté ruky dôchodcov „," uzavrela obec.

Výstava sa bude konať v piatok 15. marca v Kultúrnom dome Rosina. Presný čas konania bude včas oznámený.


Súvisiaci článok
Takmer sto seniorov si užilo zábavu na stretnutí troch susedných obcí. Chceli by si z toho spraviť tradíciu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť