Piatok 26. 07. 2024 23:22:38 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Vlci sa so základnou časťou lúčia úspešne. Porazený Slovan a jasné čelo tabuľky

Je to tu. Základná časť sa skončila a prichádza to, na čo si fanúšikovia a hráči brúsia zuby najviac - play-off. Vlci Žilina aj v poslednom 44. kole základnej časti Tipos Slovenskej hokejovej ligy predviedli víťaznú fazónu a ani proti tímu Modré krídla Slovan z Bratislavy nezaváhali. Prichádza tak časť, kde sa jednotlivé tímy vyraďujú bez toho, aby sa bral ohľad na doterajšiu tabuľku a akákoľvek chyba môže znamenať koniec.

Michal Szentivanyi|4. marec 2024|10:00:03

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Vlci Žilina zničili Prešov a pokračujú v sérii víťazstiev
Čítajte viac >

DOXXbet Vlci Žilina sa doma predviedli víťazne aj v nedeľu 3. marca, keď v poslednom zápase základnej časti zdolali tím Modré krídla Slovan 3:0. Dali tak úspešnú bodku pred play-off. Je na mieste aj bilancovať doterajšie výkony Vlkov, ktorí doma vedú skóre 23:0. Žilinský hokejový tím je tak doma v základnej časti neporazený.

DOXXbet Vlci Žilina - Modré Krídla Slovan 3:0

Góly: 1. Koyš (Mráz, Beták), 3. Jansons (Varga, Jakúbek), 14. Varga (Halama)

Počet divákov: 1450

Vlci sa tak s celkovým ziskom 123 bodov stávajú s veľkým náskokom jasným víťazom tabuľky základnej časti Tipos Slovenskej hokejovej ligy.

Screen Shot 03-04-24 at 06.48 AM.JPG Zdroj: vlcizilina.hockeyslovakia.sk

Ernest Bokroš, hlavný tréner: ,,Posledný zápas základnej časti, myslím si, že chlapci to odohrali veľmi dobre a mali zápas pod kontrolou. Prvú tretinu sme vyhrali 3:0, samozrejme, že potom trošku poľavili, hlavne čo sa týka zakončenia, ale mali sme jednoznačne hernú prevahu po všetkých stránkach. Som rád, že sa nikto nezranil a my už sa postupne budeme chystať na play-off.”

Andrej Košarišťan, brankár: ,,Myslím si, že celkom dobre sme sa dnes pripravili na play-off. Súper bol zdatný, škoda, že nám to nepopadalo v presilovkách, ale to nevadí, minulý zápas nám to padalo viac. Bol to dobrý zápas, podstatné je, že sa nikto nezranil a myslím si, že na play-off sme pripravení.”

Štvrťfinále play-off sa pre Vlkov Žilina začína už o týždeň v piatok 15. marca. Najbližšie detaily a presný časový termín tohto zápasu sa dozviete v nasledujúcich dňoch podľa vykryštalizovania výsledkov v základnej časti.


Súvisiaci článok
Žilinskí Vlci vymazali Poprad a pokračujú vo víťaznej vlne. Nastrieľali rekordný počet gólov
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť