Piatok 26. 07. 2024 19:37:50 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Horoskop na tento týždeň: Jedno znamenie bude mať šťastie, druhé môže čakať úraz

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia.

Radka Kostánová|4. marec 2024|18:00:26

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Horoskop na marec: Bude to šťastný mesiac pre viaceré znamenia. Je medzi nimi aj to vaše?
Čítajte viac >

Baran

Tento týždeň budú hviezdy naklonené najmä Baranovi. Môže sa tešiť na to, že sa mu bude dariť v každej oblasti, preto je ideálny čas na to, aby si naplánoval väčší projekt. Všetko sa mu podarí podľa predstáv, preto nemusí stresovať.

Býk

Býk by mal spomaliť. Dobre vie, ako tvrdo a poctivo pracoval predchádzajúce dni, preto si zaslúži oddych a uznanie. Nemusí robiť žiadne úlohy ani projekty navyše, pretože to nebude potrebné. Skôr by sa mal tento týždeň zamerať na duševné zdravie.

Blíženci

Pokiaľ nebude človek v znamení Blížencov dostatočne rýchly, môže sa stať, že spadne do stereotypu a spomalí sa jeho osobný rast. Nemal by preto strácať čas, ale čo najrýchlejšie si tento týždeň utriediť myšlienky a zistiť, kam chce smerovať.

Rak

Rak bude mať tento týždeň tiež vydarený. Všetko, čoho sa chytí, sa mu podarí doviesť do úspešného konca. Bohužiaľ, spolu s úspechom môžu prísť aj hádky a konflikty, preto by mal byť mierne ostražitý. Nemal by sa nechať vyviesť z miery.

Lev

Človek v znamení Leva by mal tento týždeň využiť svoj potenciál na 100 % a pustiť sa do rozvoja vlastnej značky. Vďaka tomu, že rozbehne vlastné podnikanie, sa vyhne akýmkoľvek hádkam v práci s kolegami, za čo bude vďačný. Je nutné však počítať s tým, že to bude ťažké.

Panna

Človek, ktorý sa narodil v znamení Panny, bude tento týždeň pociťovať miernu únavu. Mal by sa zamerať na dostatok ovocia a zeleniny, ktorá mu pomôže so sústredením a zvýšením obranyschopnosti organizmu. Tým, že by jedol len spracované potraviny, by mal energie ešte menej.

stylish-mother-with-long-hair-jeans-jacket-playing-with-her-little-cute-daughter.jpg Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Váhy

Po pokojnom víkende sa môže človek v znamení Váhy dostať do konfliktu so svojím partnerom, no nebude to hádka na rozchod. Počas nasledujúcich dní by si mal dávať pozor na to, aby nehral druhé husle vo vzťahu. Keď sa mu niečo nebude páčiť, mal by sa ozvať.

Škorpión

Škorpión by sa mal viac zamerať na aktívny pohyb a začať športovať. Vďaka tomu, že sa začína otepľovať, môže využiť prírodu na beh vonku, alebo môže začať navštevovať fitness centrum. Pohyb mu prospeje, pretože pri ňom vypne hlavu.

Strelec

U Strelca doma zavládne taktiež napätá atmosféra vo vzťahu. Mal by si s partnerom čo najskôr ujasniť to, kam ich vzťah smeruje a čo od neho očakávajú. Pokiaľ sa ich názory nezhodujú, bude lepšie, ak sa ich cesty rozídu. Nič nestratia.

Kozorožec

Kozorožec si bude tento týždeň užívať. Bude mať najmenej práce z celého zverokruhu, preto by si to mal užívať, práve jeho čaká to spomínané šťastie. Pokojne sa môže pustiť do prerábky v dome/byte, ktorú už dlhšie zvažuje. Taktiež môže ísť navštíviť rodičov, ak ich dlhšie nevidel.

Vodnár

Človek v znamení Vodnára prekypuje životnou energiou. Cez všetky problémy, ktoré ho môžu počas týždňa čakať, sa prenesie s ľahkosťou a nasledujúce dni si bude užívať lásku a priateľov. Mal by si dať pozor na to, aby si na to nezvykol.

Ryby

Tento človek by sa nemal nechať rozrušiť malichernosťami. Prechádza zlomovým obdobím, preto je dôležité, aby vytrval a nemenil svoje názory. Keď bude pevný a bude si stáť za svojím, všetko dobre dopadne a nájde si ho prekvapenie. Avšak, ak si nedá pozor, môže sa mu prihodiť úraz.


Súvisiaci článok
Veľký horoskop na rok 2024: Čaká vás šťastie alebo nešťastie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť