Štvrtok 16. 05. 2024 05:20:45 | Meniny má Svetozár

Milujete vlaky a rozprávkovú zimu? Táto pracovná pozícia je pre vás ako stvorená

Patríte k milovníkom vlakov a rozprávkovej zimy? Máme pre vás dobrú správu. Oravské múzeum v Oravskom Podzámku hľadá do pracovného pomeru na Oravskú lesnú železnicu v Oravskej Lesnej pracovníka na pozíciu rušňovodič, údržbár. Bude to miesto práve vaše?

Radka Kostánová|3. marec 2024|19:15:15

Zdroj: Facebook/Oravská lesná železnica official

Súvisiaci článok
Ak ste už roky zamilovaní do histórie, táto ponuka vás osloví. Hľadá sa riaditeľ Kysuckého múzea
Čítajte viac >

Ak ste aj vy ako dieťa snívali o tom, že raz budete rušňovodičom a prechádzať vlakom zasneženou oravskou krajinou, čítajte ďalej. Oravské múzeum P. O. Hviezdoslava v Oravskom Podzámku totiž hľadá práve vás! Zástupcovia múzea na webovej stránke informovali, že príjmu do pracovného pomeru na Oravskú lesnú železnicu v Oravskej Lesnej pracovníka na pozíciu rušňovodič, údržbár.

Nástup je možný dohodou a hlavnou náplňou bude vedenie, obsluha a údržba hnacích vozidiel, zabezpečovanie pohybu vlaku oravskej lesnej železnice podľa prepravného a cestovného poriadku, údržbárske práce, sprevádzanie návštevníkov počas jazdy a kúrenie.

Podmienkou prijatia je zodpovedný prístup k práci, zmysel pre poriadok, spoľahlivosť, dochvíľnosť, bezúhonnosť. Oravské múzeum ponúka základný plat 884 eur brutto a príplatky za sobotu, nedeľu a štátne sviatky.

Svoje žiadosti môžete posielať poštou na adresu: Oravské múzeum P. O. Hviezdoslava, Mzdová učtáreň, 027 41 Oravský Podzámok č. 9, alebo na email: olz@oravskemuzeum.sk a muzeum@oravskemuzeum.sk do pondelka 18. marca 2024.


Súvisiaci článok
SPolupracujeme #12: Hľadáte zamestnanie alebo ponúkate prácu? Poďme spoločne vytvoriť viac príležitostí pre všetkých
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť