Sobota 27. 07. 2024 02:32:07 | Meniny má Božena

Už čoskoro tržnica v Žiline ožije ruchom a vravou ľudí. Žilinčania budú môcť nakúpiť kvalitné výrobky

Skvelá správa pre obyvateľov Žiliny! Predajcovia s čerstvými výrobkami sa už čoskoro vrátia na tržnicu do Žiliny. Tešíte sa?

Radka Kostánová|2. marec 2024|17:00:16

Zdroj: zilina.sk

Súvisiaci článok
Tržnica v Žiline ožije aj v počas jarného obdobia. Kompetentní už majú bohaté plány
Čítajte viac >

Katarína Gazdíková, vedúca odboru komunikácie a vzťahov s verejnosťou mesta Žilina, informovala o skvelej novinke, ktorá určite poteší všetkých Žilinčanov. Viete, čo je tou dobrou správou?

Od jari začne trhová sezóna v Žiline

Vonku sa otepľuje, začínajú rásť nové kvety, mesto Žilina sa pustilo do jarného upratovania a taktiež o chvíľu začne trhová sezóna. Gazdíková totiž médiám priblížila, že od jari začne trhová sezóna medzi ulicami Horný val a J. M. Geromettu naplno. Adventné obdobie bolo len prevádzkovým testom, ale na prelome marca a apríla 2024 by mala začať trhová sezóna.

„Začiatok trhovej sezóny je naplánovaný na prelom marca a apríla 2024. Tržnica je otvorená spolupráci s trhovníkmi, farmármi, podnikateľmi, predajcami alebo remeselníkmi s poctivým prístupom k práci a zaujímavým sortimentom dopĺňajúcim pestrú a kvalitnú ponuku trhu," doplnila Gazdíková.

Tržnica Žilina bude zároveň miestom moderným a prístupným na prenájom a organizáciu vlastných trhov, búrz, farmárskych trhov, food festivalov, kultúrnych podujatí alebo umeleckých, komunitných a vzdelávacích aktivít vo verejnom priestore.

Rozhodne sa návštevníci a spotrebitelia majú na čo tešiť!


Súvisiaci článok
Horoskop na marec: Bude to šťastný mesiac pre viaceré znamenia. Je medzi nimi aj to vaše?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť