Sobota 27. 04. 2024 03:05:27 | Meniny má Jaroslav

Horoskop na marec: Bude to šťastný mesiac pre viaceré znamenia. Je medzi nimi aj to vaše?

Čo vám prinesie tento mesiac? Nechajte sa prekvapiť mesačným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aký bude nasledujúci mesiac podľa znamenia.

Radka Kostánová|1. marec 2024|20:00:03

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Horoskop na február: Niekto zažije vášnivé dni, iný príde k peniazom
Čítajte viac >

Baran

Človek v znamení Barana bude mať marec pracovitý. Dostane sa ku zaujímavým informáciám, ktoré sa ho priamo dotýkajú a preto sa bude musieť stretnúť s nadriadenými. Vďaka tomu však bude vedieť, ako je na tom s kariérnym rastom a to mu pomôže rozhodnúť sa o tom, čo by mal v budúcnosti robiť. Možno zmení zamestnanie.

Býk

Marec bude pre Býka náročným mesiacom. Aktuálne si prechádza zlomovými okamihmi v súkromnom živote, preto je pre neho ťažké sústrediť sa v práci. Pomôže mu, keď sa viac zameria na zdravú stravu a cvičenie. Tieto dve veci mu pomôžu prekonať stres a uvedomí si, že menej je niekedy viac.

Blíženci

Človek v znamení Blížencov bude prežívať v marci šťastné okamihy. Na blízku bude mať svojich priateľov a partnera, ktorí mu vždy pomôžu, preto sa s nimi môže o všetko podeliť. Šťastie sa zdvojnásobí, keď sa bude viac venovať sebe, než práci a nájde si hobby, ktoré by ho bavilo.

Rak

Rak by mal mať v marci otvorené oči a kryť si chrbát. Pravdepodobne sa v jeho živote objaví niekto, kto mu bude robiť problémy. Aj také veci, bohužiaľ, patria k životu, preto by mal byť počas celého mesiaca ostražitý a zodpovedný. V súkromnom živote sa však môže tešiť, pretože ho prekvapí darček, po ktorom dlho túžil.

Lev

Lev by sa nemal v marci vyhýbať povinnostiam. Pokiaľ tento mesiac staví na poctivosť a zodpovednosť, už budúci mesiac sa môže dočkať vytúženého povýšenia alebo zmeny práce, v ktorej dostane lepšie ohodnotenie. Aj jeho samého prekvapí, ako sa mu bude počas tohto mesiaca dariť.

Panna

Človek v znamení Panny zažije najväčšie zmeny v oblasti lásky. Ak je single, môže sa stať, že sa tento mesiac zamiluje a niekoho si nájde. Osudová osoba je totiž dlhú dobu priamo pred ním, len si ju doteraz nevšimol. Pokiaľ je však zadaný, je najlepší čas na ďalší krok vo vzťahu, všetko dopadne nad očakávania.

charming-girl-stands-park-keeps-bouquet.jpg Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Váhy

Človek v znamení Váh bude mať marec pozitívny. V súkromnej oblasti sa bude vyvíjať všetko tým správnym smerom a práve z toho bude čerpať energiu a silu do pracovných starostí. Vnútorná sila je veľká vec a tento človek ju v marci spozná v plnej kráse. Žiadne hádky a konflikty ho nečakajú.

Škorpión

Tešiť sa môže aj Škorpión, pretože ho nečakajú žiadne problémy a ani úrazy. Mesiac marec má pre neho dokonca pripravené pracovné úspechy. Je len na ňom, či si ich zaslúži alebo nie. Nemal by zvyšovať hlas a ani reagovať s horúcou hlavou, keď bude viac trpezlivejší, bude aj viac šťastnejší.

Strelec

Strelec bude mať mesiac marec v znamení lásky rovnako ako Panna. Pokiaľ nikoho nemá a je nezadaný, môže stretnúť osudovú osobu na ktoromkoľvek mieste. Je preto podstatné, aby bol vždy upravený a usmieval sa. Keď je vo vzťahu a má dlhoročného partnera, môže sa im podariť veľká vec, ktorú radi povedia rodine.

Kozorožec

Kozorožec bude mať v marci plné ruky práce a nebude to zrovna šťastný mesiac. Nemusí sa však obávať žiadnych veľký problémov, všetko pôjde ako po masle. Nebude to šťastný mesiac v oblasti lásky, pretože sa s ním môže partner rozísť. Ak je single, nikoho si nenájde.

Vodnár

Vodnár môže taktiež očakávať niekoľko radostných noviniek. Nemal by sa báť dokončiť ťažké úlohy v práci, pretože všetkým bude rozumieť a dočká sa konečne aj uznania. V súkromnej oblasti ho môže potrápiť láska, ale nie do takej miery, že by mu to zobralo úsmev z tváre.

Ryby

Človek v znamení Ryby bude mať marec osudový. V práci nezažije žiadne ťažkosti, čomu sa môže úprimne tešiť. Osud sa s ním zahrá v oblasti súkromia, kde ho môže prekvapiť pár noviniek, ktoré by nečakal ani vo sne. Je len na ňom, či bude reagovať pozitívne a všetko bude dobré, alebo negatívne a vyvolá konflikt.


Súvisiaci článok
Veľký horoskop na rok 2024: Čaká vás šťastie alebo nešťastie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť