Streda 18. 09. 2024 08:31:20 | Meniny má Eugénia

Polícia hľadá nezodpovedného vodiča z Liptovského Hrádku. Poškodil značku a ušiel

Polícia má plno práce aj v Liptovskom Hrádku. Najnovšie sú na stope vodičovi, ktorý na kruhovom objazde poškodil značku a arogantne ušiel z miesta činu. Pomohli však bezpečnostné kamery, ktoré celý incident zachytili. Spoznávate toto auto?

Michal Szentivanyi|25. február 2024|17:00:14

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Polícia o priestupku vodiča informovala na sociálnej sieti. „Okresný dopravný inšpektorát v Liptovskom Mikuláši vykonáva objasňovanie dopravnej nehody, ku ktorej došlo dňa 5. februára 2024 v čase o 12:47 hodine na ceste II/537 na kruhovom objazde Pod skalkou, výjazd na Ulici Hradná v meste Liptovský Hrádok," píše polícia na sociálnej sieti.

Muž poškodil značku a jednoducho ušiel

Neznámy vodič sa pohyboval na motorovom vozidle značky Škoda Karoq, striebornej farby, nezisteného evidenčného čísla, v smere od obce Liptovský Peter na centrum mesta Liptovský Hrádok. „Prednou časťou vozidla prešiel mimo komunikáciu na deliaci ostrovček, kde poškodil informačnú značku „Hlavná cesta“," popisuje skutok polícia. „Neznámy vodič z miesta odišiel bez splnenia si povinností účastníka dopravnej nehody a odišiel na neznáme miesto," pokračuje polícia.

Tá teraz žiada svedkov, ktorí by mohli objasniť skutočnosti nehody a poskytnúť ďalšie informácie. Môžu tak urobiť osobne na najbližšom útvare Policajného zboru Slovenskej republiky, na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo formou súkromnej správy na Facebook Polícia SR – Žilinský kraj.

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť