Nedeľa 19. 05. 2024 06:29:39 | Meniny má Gertrúda

Duel SP 21 Čepec vs Kašša: Potrebuje Žilina Karpatskú aj Korytnačku? (VIDEO)

V Dueli SP 21 sme tento týždeň debatovali s poslancom mestského a krajského zastupiteľstva, hokejovým trénerom a funkcionárom Robertom Kaššom a s Karolom Čepcom zo Súkromného centra voľného času Žirafa.

Michal Filek|18. február 2022|14:35:58

„Teším sa za športovú verejnosť, za iniciatívu, ktorá otvára ďalšie možnosti, aby začali športovať aj tí, ktorí dnes nemajú o to záujem,“ hovorí Karol Čepec na margo župnej iniciatívy na prevzatie areálu na Karpatskej.

Dodal, že v pondelok budú poslanci rozhodovať aj o tom, aby mesto začalo rokovať s podnikateľom Georgeom Trabelssiem o získaní športovej haly na Bôriku.

„Keď sme dali návrh, aby mesto získalo halu na Karpatskej, tak boli poslanci proti. Teraz viacerí z nich rovnaký návrh na ŽSK schvália. Verím teda, že nebudú opäť vyťahovať kartu Trabelssie a schvália začatie rokovaní aj o navrátení Korytnačky pod mesto,“ povedal Kašša.

Športová hala na Bôriku bude mať, podľa Čepca, opodstatnenie v takom formáte, na aký bola postavená. Na Slovensku nie je iná taká hala pre halové športy. V momente, ako bude opravená a sprístupnená, budú chodiť do Žiliny reprezentácie basketbalu, hádzanej, futsalu, florbalu a ďalších športov.

Kašša dodal, že Žilina má a to aj ideálnu geografickú polohu. Rovnako blízko sem majú športovci z Košíc, Bratislavy, aj Nitry. Hovorili sme aj o mnohých ďalších témach. Pozrite si diskusiu v našom videozázname.


Súvisiaci článok
Duel SP 21 Cibulka vs. Randa: Ako vyriešiť parkovanie v Žiline (VIDEO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť