Pondelok 20. 05. 2024 10:02:30 | Meniny má Bernard

Zima uprostred tepla? Príďte do Kina Moskva na Slovenské ľadové kráľovstvo

Ak si chcete užiť zimu uprostred teplého počasia, nezabudnite navštíviť martinské Kino Moskva, kde si môžete pozrieť predstavenie Slovenské ľadové kráľovstvo. Či už máte radi leto, alebo zimu, prídete si na svoje.

Radka Kostánová|20. február 2024|19:16:21

Zdroj: Facebook/Slovenské Ľadové Kráľovstvo

Súvisiaci článok
Nechajte sa zlákať filmovou ponukou Kina Moskva: Franta mimozemšťan, Madame Web a Bob Marley: One Love
Čítajte viac >

Z ponuky martinského Kina Moskva, ktoré sa snaží prinášať kvalitnú a rozmanitú kinematografiu, sa môžete tešiť teraz aj na obľúbenú Elzu a Annu.

Martinské Kino Moskva si pre svojich verných divákov tentokrát pripravilo vynovené divadelné predstavenie na motív úspešnej detskej rozprávky Ľadové kráľovstvo.

Slovenské ľadové kráľovstvo

Čaká na vás príbeh dvoch sestier Elzy a Anny, ktorých sesterská láska zachráni kráľovstvo. Stretnete sa aj s ich nerozlučnými kamarátmi, milým a vtipným snehuliakom Olafom a nebojácnym a odvážnym Kristoffom. Vychutnajte si skvelé spevácke a herecké výkony v podaní známych slovenských hercov a spevákov. Očakávajte veľa energie a interakcie s divákmi a známe piesne z rozprávky, ktoré si určite radi zaspievate. Na predstavení sa zabavia nielen detí, ale aj dospelí. V predstavení Slovenské ľadové kráľovstvo účinkujú aj herci, ktorí nadabovali a naspievali slovenský originál rozprávky.

428037932_955498952989577_7141363853429039189_n.jpg Zdroj: Facebook/Slovenské Ľadové Kráľovstvo

Obsadenie v predstavení:

V inscenácii sa predvedú samé herecké legendy. Olafa stvárni Marián Labuda mladší, v alternatíve to bude Michal Hallon. Elzu predstaví Andrea Somorovská, Anne vdýchne život Mirka Gális Partlová, v alternatíve to bude Maťa Dolná. A Kristoffa si zahrá Dávid Árva.

Predstavenie sa uskutoční v pondelok 6. mája 2024 o 17:00 hodine v Kino Moskva v Martine. Trvá 55 minút a je vhodné pre deti od 3 rokov. Výhodou je, že deti do 1 roka majú vstup zadarmo. Po každom predstavení je možné sa s hercami aj odfotiť.


Súvisiaci článok
Varín pripravuje monografiu obce. Občanov prosí o historické predmety a dobové fotografie
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť