Piatok 26. 07. 2024 23:25:14 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Najlepšie pagáčiky pre vaše oslavy: Minitky z MINIT pekárničky v OC Mirage si zamilujete

Máte chuť na niečo výnimočné? Objednajte si čerstvé a voňavé minitky z MINIT pekárničky OC Mirage a prekvapte svojich hostí na svadbe, oslave alebo firemnom stretnutí. Zistite, ako vám môžu pomôcť urobiť z vašej udalosti nezabudnuteľný zážitok.

Inzercia |21. február 2024|19:30:34

Zdroj: minitbakery.sk

Súvisiaci článok
Ako nosiť dámske tričká?
Čítajte viac >

Hľadáte ten správny spôsob, ako spraviť z vašich osláv, svadieb či firemných stretnutí niečo naozaj jedinečné? V MINIT pekárničke OC Mirage radi pripravia voňavé občerstvenie pre vašich hostí. Sú to špecialisti na pečenie chutných a voňavých minitiek. Čerstvo upečené dobroty môžete mať pripravené na stoloch podľa vašich predstáv.

Či už svadby, oslavy, firemné podujatia alebo rodinné stretnutia, upečú pre vás pagáčiky, ktoré urobia dojem. Každý kúsok je pripravený s láskou a starostlivosťou, aby ste si dopriali chuťový zážitok, ktorý si zaslúžite.

3202023VY_pecieme_50x70_page-0001 (1).jpg Zdroj: minitbakery.sk

Okrem tradičných slaných syrových a oškvarkových pagáčikov môžu pre vás pripraviť aj sladké a slané minitky. 1 kilogram minitiek znamená približne 40 kusov. Sladké sú ideálne ako dezert a slané minitky skvele doplnia váš stôl s občerstvením. Vaši spokojní hostia budú mať len jedinú otázku: „Odkiaľ máte tie fantastické pagáčiky?“

MINIT pekárničku môžete kontaktovať osobne v OC Mirage alebo telefonicky na čísle 0917 536 201. Radi vám pomôžu vytvoriť jedinečný zážitok pre vaše životné udalosti a firemné stretnutia. Otvorené majú každý deň v týždni medzi 8:00 a 20:00 hodinou a nájdete ich na -3. poschodí, cez vchod z Hlinkovho námestia. Zastavte sa a urobte si deň krajším!

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou MIRAGE SHOPPING CENTER, a. s.


Súvisiaci článok
Freddie Mercury očami jeho asistenta: Peter Freestone príde na Slovensko
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť