Štvrtok 05. 09. 2024 08:49:33 | Meniny má Regina

Policajti na Kysuciach vystopovali opitú vodičku. Za jej dolapenie môžu aj všímaví občania

Policajná akcia v obci Lodno v okrese Kysucké Nové Mesto mala opäť zmysel. Tentokrát pri nej však asistovali aj všímaví občania, ktorí si všimli podozrivo jazdiacu vodičku. Ukázalo sa, že predtým požila alkohol.

Michal Szentivanyi|6. február 2024|13:45:03

Zdroj: TASR/Martin Baumann a freepik.com

Súvisiaci článok
Alkohol za volantom opäť úradoval. Políciu potrápil 58-ročný Kysučan a 19-ročný mladík z Nesluše
Čítajte viac >

O dolapení vodičky informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Gabriela Kremeňová. „Na linku 158 sme v sobotu 3. februára v poobedných hodinách prijali oznámenie, že v smere od obce Lodno, okres Kysucké Nové Mesto jazdí vodička s vozidlom Škoda zo strany na stranu," popisuje Kremeňová.

Pátranie s asistenciou všímavých vodičov

Policajná hliadka z Obvodného oddelenia Policajného zboru Kysucké Nové Mesto po vozidle následne začala pátrať. „Vozidlo bolo spozorované a odstavené na miestnej komunikácii v obci Lodno, pri ktorom sa nachádzala aj vodička. Následne bola policajnou hliadkou vodička vozidla Škoda kontrolovaná a podrobená dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 2,38 promile," popisuje Kremeňová.

Po vykonaní potrebných úkonov poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci obvinil 51-ročnú ženu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a spracoval podnet na návrh na podanie obžaloby na obvinenú ženu.


Súvisiaci článok
Policajti zo Žiliny chytili ráno opitého vodiča. Hrozí mu zákaz šoférovania až na tri roky
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť