Utorok 07. 05. 2024 13:03:49 | Meniny má Monika

Horoskop na február: Niekto zažije vášnivé dni, iný príde k peniazom

Čo vám prinesie tento mesiac? Nechajte sa prekvapiť horoskopom na február. V tomto článku odhalíte, aký bude váš nasledujúci mesiac podľa znamenia.

Radka Kostánová|1. február 2024|19:30:12

Ilustračné foto. Zdroj: pexels.com

Súvisiaci článok
Veľký horoskop na rok 2024: Čaká vás šťastie alebo nešťastie?
Čítajte viac >

Baran

Od mesiaca február môže Baran očakávať jedno zaujímavé a dôležité stretnutie. Kvôli tomu by mať oči otvorené, aby nezmeškal príležitosť kariérneho rastu. Keď nadviaže nové kontakty s ľuďmi, tak si ho všimne osudová osoba. Ak je nezadaný, môže prepadnúť vášnivému vzplanutiu, no pokiaľ je v dlhodobom vzťahu, skôr ho čaká stereotyp.

Býk

Mesiac február môže Býka výrazne ovplyvniť. Druhý mesiac je plný lásky a zamilovaných ľudí, preto sa u neho udeje niečo nové práve v tejto oblasti. Pokiaľ je single, má vysokú šancu na to, že si niekoho nájde. Stačí sa v jeho prípade viac socializovať a spoznávať nových ľudí.

Blíženci

Vo februári sa dajú do poriadku aj vzťahy, ktoré má Blíženec. Tento človek môže očakávať zlepšenie najmä v rodinnom kruhu, pretože ho konečne všetci začnú akceptovať. Čo sa týka toho partnerského vzťahu, tam môže čakať od partnera viac pozornosti. Ak je to jeho primárny jazyk lásky, poteší sa.

Rak

Pre Raka bude druhý mesiac chaotický. Môže sa stať, že bude mať veľa povinností v práci, preto zabudne na svoj súkromný život a zdravie. Ako to zvládne, to záleží len na ňom. Buď si určí priority a spomalí, alebo bude chcieť mať 100 % výkony a preto ochorie, či sa mu stane úraz. Mal by si dávať pozor.

Lev

Lev by mal od februára čakať jediné. Len to, aby jeho hádky s nadriadenými skončili. V poslednom čase sa v práci necíti dobre, preto je jediné riešenie kompromis alebo výpoveď. Potrebuje zmeniť prostredie alebo uvoľniť atmosféru. Keď vyrieši tento problém, vyjasní sa v jeho živote každá oblasť. Môže sa tešiť.

Panna

Ak je človek v znamení Panny nezadaný, môže ho čakať počas februára malý románik. Aj má šancu na vášnivé dni. Mal by si však dávať pozor na to, aby sa na osobu príliš nenaviazal, pretože s koncom mesiaca môže odísť a zostane ticho. V pracovnej oblasti ho čakajú len istoty, žiadne novinky.

av_raw_autor_5088b441bc.jpg Ilustračné foto. Zdroj: Pexels.com

Váhy

Február bude pre človeka v znamení Váhy inšpiratívny. Potrebuje rozptýlenie od práce, inak by sa mohlo stať, že by ho prestala baviť. Nič nepokazí kreatívnymi činnosťami, ktoré zamestnajú jeho myseľ a nachvíľu vypne. Koncom mesiaca sa pravdepodobne udeje zmena v milostnej oblasti a niekto mu môže priniesť šťastie. Kto to bude?

Škorpión

Škorpión sa môže vo februári tešiť na príjemné rodinné stretnutia, ktoré ho dobijú potrebnou energiou. Nudiť sa určite nebude, pretože každý deň bude zavalený povinnosťami z práce, ktoré bez jeho pomoci nezmiznú. Vďaka pomoci však všetko zvládne a zostane mu čas aj na koníčky. Ak bude mať oči otvorené, môže stretnúť lásku.

Strelec

Pre Strelca bude február plný nových kontaktov a známostí. Dokonca sa môže stať, že nečakane príde k peniazom. Ak je Strelec v dlhodobom vzťahu a plánuje krok dopredu, jednoznačne by ho mal spraviť práve vo februári. Hviezdy mu prajú a všetko dobre dopadne.

Kozorožec

Kozorožec by počas februára nemal podceňovať pohyb. Hoci je zima, mal by športovať. Môže sa stať, že jeho kondícia nebude postačujúca na to všetko, čo plánuje. Keď sa zameria na seba, teda na svoje fyzické zdravie, bude šťastný. A len keď bude šťastný, nájde si pravého partnera.

Vodnár

Vodnárovi sa počas februára môžu splniť tajné želania. Vďaka hviezdam sa mu podarí nadviazať jedno priateľstvo, ktoré mu pomôže v ťažkých chvíľach a nebude sa báť ísť za tým, po čom naozaj túži. V oblasti lásky však všetko závisí od neho, potenciálni partneri by aj boli, musí sa len rozhodnúť dať im šancu. Kto vyhrá?

Ryby

Človek v tomto znamení bude mať druhý mesiac celkom úspešný. Nič prelomové sa neudeje, ale nečakajú ho ani katastrofálne správy, čo môže považovať na pozitívum. Dobre urobí, ak zostane verný svojmu zdravému úsudku vo všetkých oblastiach života. Ak je zadaný, urobí dobre, ak budú s partnerom častejšie komunikovať.


Súvisiaci článok
Horoskop na tento týždeň: Jedno znamenie zažije stratu v rodine, druhé nájde lásku
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť