Štvrtok 09. 05. 2024 10:05:24 | Meniny má Roland

Nezmeškajte Colosseum Fight Night 4 v martinskom Amfiteátri: Máte poslednú šancu získať vstupenky za akciovú cenu

Pripravte sa na nezabudnuteľný galavečer bojových umení pod holým nebom! Colosseum Fight Night 4 vás pozýva do martinského amfiteátra, kde sa stretnú najlepší bojovníci. Môžete sa tešiť na vzrušujúce zápasy, ktoré vám predvedú nekonečnú bojovú vášeň. Sledujte sociálne siete organizácie Colosseum Fight Night a dozviete sa viac o tom, kto sa postaví do ringu v sobotu 22. júna 2024.

Inzercia |31. január 2024|16:45:30

Zdroj: cfn.sk

Súvisiaci článok
Galavečer Colosseum Fight Night 3 priniesol adrenalín, emócie a nové výzvy (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Colosseum Fight Night 4: Zábava, adrenalín a jedinečný program!

Zástupcovia tímu Colosseum Fight Night pozývajú širokú verejnosť na CFN 4 - galavečer pod holým nebom, na ktorý nezabudnete. COLOSSEUM FIGHT NIGHT 4 – „OPENAIR SHOW“ sa uskutoční v sobotu 22. júna 2024 v srdci Martina, pod Martinskými hoľami, v pomyselnom martinskom colosseu – na amfiteátri.

Organizátori si pripravili veľmi zaujímavý a originálny program, ktorý poteší všetkých návštevníkov. Okrem samotných zápasov sa môžete tešiť aj na sprievodný program, ktorý začne už počas dňa.

Stretnú sa bojovníci, ktorí nepoznajú žiadne kompromisy. Tento večer vám predvedie nekonečnú bojovú vášeň, kde odhodlanie zvíťazí nad všetkými prekážkami. Pripravte sa na divoký zvuk zvončekov, na brnknutie kovov, na čistú energiu a atmosféru, ktorá vás vtiahne do svojej temnej náruče.

1.jpg Zdroj: cfn.sk

„Okrem spomínanej titulovej výzvy sa môžeme tešiť na zápas domáceho miláčika Leonarda Grutku, ktorý si po tretej výhre v organizácií právom vypýtal svoj titulový zápas. Všetci fanúšikovia organizácie Colosseum Fight Night si pýtajú od organizácie zápas medzi amatérskou jednotkou Patrikom Šebekom proti veľmi dobrému postojárskemu zápasníkovi Tomášovi Pittnerovi. Promotér má tak pred sebou veľkú výzvu,“ priblížila Sabína Reichlová z tímu CFN.

V najbližších dňoch bude organizácia na svojich sociálnych sieťach zverejňovať prvé informácie, ktoré môžu odhaliť veľa zaujímavých mien.

VSTUPENKY na COLOSSEUM FIGHT NIGHT 4 – „OPENAIR SHOW“ v prvej vlne za akciovú cenu 9,90 eur môžete získať prostredníctvom TOHTO ODKAZU. Pozor! Cena vstupenky od štvrtka 1. februára 2024 bude 19,90 eur.

Sme radi, že Spravodajský portál Žilina SP21 môže byť súčasťou ďalšieho zaujímavého podujatia z produkcie Colosseum Fight Night ako jeho mediálny partner!

Článok vznikol v spolupráci s organizáciou COLOSSEUM FIGHT NIGHT.


Súvisiaci článok
Colosseum Fight Night 3 ponúklo neopakovateľný zážitok a adrenalínom nabitú atmosféru (VIDEO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť