Štvrtok 16. 05. 2024 17:51:37 | Meniny má Svetozár

Mladík vo Vrútkach sa nevedel zmestiť do kože. Skákaním po aute si vyslúžil štvorcifernú pokutu

O mimoriadne divoký večer mala postarané policajná hliadka v meste Vrútky. V pondelok 29. januára tam totiž došlo k značnému poškodeniu motorových vozidiel. Divokým a nerozvážnym konaním jednotlivca tak prišla sankcia v podobe nemalej, štvorcifernej pokuty.

Michal Szentivanyi|31. január 2024|12:00:03

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj, zilina.sp21.sk

Súvisiaci článok
Koniec januára v znamení policajných kontrol. Príslušníci zverejnili výsledky z Čadce
Čítajte viac >

O celom prípade informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Žiline Gabriela Kremeňová. „Policajti z Obvodného oddelenia Policajného zboru Vrútky zadržali krátko po čine mladého muža podozrivého z poškodenia motorových vozidiel," uviedla Kremeňová.

001_1600x880.JPG Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Najskôr jedno auto, potom druhé

Podozrivý 19-ročný muž mal v pondelok 29. januára v podvečerných hodinách v meste Vrútky poškodiť na zaparkovanom motorovom vozidle značky Citroën čelné sklo a prednú časť strechy. „Následne mal skočiť na vedľa zaparkované motorové vozidlo značky Suzuki a poškodiť jeho strechu. Uvedeným konaním spôsobil celkovú škodu vo výške 1 654,50 eur," pokračuje Kremeňová.

Padlo obvinenie

Poverený príslušník Policajného zboru muža obvinil z prečinu poškodzovania cudzej veci a spis predložil prokurátorovi s podnetom na návrh na podanie obžaloby na obvineného muža. „Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," uzavrela policajná hovorkyňa Kremeňová.


Súvisiaci článok
Polícia odhalila v Žilinskom kraji minulý týždeň až 72 opitých vodičov
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť