Štvrtok 19. 09. 2024 14:07:06 | Meniny má Konštantín

Český hokejový obranca Daniel Kolář sa stal novou posilou klubu DOXXbet Vlci Žilina

Tridsaťjedenročný obranca prichádza pod Dubeň z tímu HC Dukla Jihlava. S Vlkmi podpísal zmluvu do konca sezóny 2023/24. Tento prestup potvrdili na svojich weboch aj zástupcovia oboch klubov.

Juliana Krčulová|21. január 2024|13:00:07

Zdroj: hcdukla.cz

Súvisiaci článok
DOXXbet Vlci Žilina zdolali Modré Krídla v napínavom zápase
Čítajte viac >

Daniel Kolář pôsobil v českom klube HC Verva Litvínov, no v minulej sezóne nastupoval aj za HC Dukla Jihlava. Zástupcovia tímu DOXXbet Vlci Žilina veria, že Kolář posilní ich obranné rady.

Konateľ HC Dukla Jihlava odôvodnil Kolářov prestup na oficiálnom webe českého klubu takto: „Daniel si delší čas uvědomoval, že se mu nedaří podle jeho představ a rozebíral s trenéry fakt, že zcela nenaplňuje jejich očekávání. Občas přechod do jiného týmu hráče „nakopne“ a nastartuje jeho zlepšení. Dan je dříč a zodpovědný hráč, děkuji mu, za to, co prozatím pro Duklu udělal a přejeme mu, aby změna jeho rozpoložení byla rychlá. Odchod na Slovensko je pro nás navíc velmi dobré řešení, protože zájem byl i z klubů, které jsou nebo by mohly být ve velmi brzké době našimi soupeři. Současně Slovensko je pro Duklu i ekonomicky nejvýhodnější varianta,“ vysvetlil.

V súčasnosti sú Vlci Žilina na prvom mieste tabuľky s 90 bodmi z 35 zápasov.


Súvisiaci článok
Prešov ukončil víťaznú šnúru Žiliny. O víťazstve rozhodol Hrabčák
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť