Piatok 20. 09. 2024 00:47:46 | Meniny má Ľuboslav, Ľuboslava

Tomu sa hovorí úspech. Ani nie deväťroční stolnotenisti z Kysúc uspeli v samotnej Bratislave

Športom žije celé Slovensko a tí najmenší z nás nie sú výnimkou. Dôkazom sú najnovšie výsledky Kysučanov na pohári mládeže v stolnom tenise v Bratislave. Tí najmladší z nich nemajú pritom ešte ani 9 rokov a už sa im podaril krásny výsledok.

Michal Szentivanyi|17. január 2024|16:15:42

Zdroj: Facebook/Mesto Kysucké Nové Mesto a freepik.com

Súvisiaci článok
TJ Družstevník Medzibrodie nad Oravou zakúpila pre športovcov nový stôl na stolný tenis (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

O najnovšom stave výsledkov súťaží v stolnom tenise za Kysucké Nové Mesto informovala stránka mesta na sociálnej sieti. Uplynulý víkend sa v stolnotenisových súťažiach totiž začala odvetná časť sezóny 2023/2024 a mladí už vo veľkom zarezávajú.

„V sobotu 13. januára 2024 sa v 3. lige stretlo B-mužstvo so Zákopčím. Naši nastúpili v nekompletnom zložení a silnému súperovi podľahli 4:10. Za nás vo dvojhrách po jednom bode získali Geleta, Grúň, Kubík a vo štvorhre Grúň so Slivoňom," informuje mesto prostredníctvom statusu.

Najmladším sa podaril skvelý úspech

To však nie je všetko, pretože v tú istú sobotu sa v hlavnom meste uskutočnilo 3. kolo Slovenského pohára mládeže v kategórií najmladších žiakov - U11. „Obaja naši zástupcovia Damián Stalmašek aj Štefan Orlej uspeli, keď obsadili delené 9.-12. miesto. Týmto výsledkom zároveň vylepšili svoje poradie v celoslovenskom rebríčku. Števko sa v budúcom vydaní rebríčka posunie na 9. a Damiánko na 13. miesto. O tom, že ide o výborné výsledky, svedčí aj fakt, že naši chlapci v tomto roku budú mať len 9 rokov," napísalí z vedenia Kysuckého Nového Mesta.


Súvisiaci článok
Tretí ročník Vianočného stolnotenisového turnaja v Krásne nad Kysucou sa už blíži
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť