Štvrtok 19. 09. 2024 14:04:10 | Meniny má Konštantín

Do Zimného festivalu jedla sa zapoja aj tri reštaurácie zo Žilinského kraja. Necháte sa zlákať?

Už ste sa niekedy pristihli pri tom, že máte chuť na niečo naozaj špeciálne? Teraz máte na to jedinečnú príležitosť, pretože s novým rokom štartuje aj tradičný Zimný festival jedla. Je to už ôsmy ročník tejto každoročnej súťaže, pričom každý z vás má šancu ochutnať top jedlá z luxusných slovenských reštaurácii, pričom v rámci Žilinského kraja sa na festivale prezentujú tri populárne podniky.

Michal Szentivanyi|14. január 2024|16:20:08

Ilustračné foto. Zdroj: freepik.com

Súvisiaci článok
Žilinský festival Jašidielňa pripomenuli na online podujatí Slávnosť svetiel
Čítajte viac >

Zimný festival jedla prebieha priamo vo vybratých reštauráciách z gastronomického sprievodcu Gurmán na Slovensku. Jedlo v týchto zariadeniach je teda tým najlepším, čo môžete v rámci daného kraja ochutnať. Návštevníkom sa tak naskytne zážitok a blažený pocit z lahodného jedla, atmosféry reštaurácie a profesionality celého personálu.

Tri reštaurácie zo Žilinského kraja súťažia o vašu priazeň

V rámci Žilinského kraja sú to tri podniky, ktoré sa v prípade tejto každoročnej tradície objavujú v úzkom výbere. Sú to tieto tri:

Ďalší ročník tejto výnimočnej gastronomickej udalosti tak podľa organizátorov umožní každému, kto má záujem o kvalitnú gastronómiu, navštíviť tie najlepšie a veľakrát cenovo nedostupné reštaurácie Slovenskej republiky, a to za naozaj symbolické ceny. Festival teda prebieha od 13. januára do 25. februára 2024.

V rámci Zimného festivalu jedla vám ponúkame tieto druhy degustácií:

Screen Shot 01-13-24 at 05.47 PM.JPG Zdroj: zimnyfestivaljedla.sk

Na to, aby ste sa mohli do Zimného festivalu jedla zapojiť, potrebujete mať zakúpený degustačný kupón do vami vybranej reštaurácie cez "kúpiť degustáciu".


Súvisiaci článok
Mestské divadlo Žilina daruje zdravotníkom voľné vstupenky
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť