Streda 18. 09. 2024 23:21:12 | Meniny má Eugénia

Vlci Žilina si zahrali s reprezentáciou do 18 rokov a vyhrali 7:0 pred 900 žiakmi

V utorkovom vloženom zápase Tipos Slovenskej hokejovej ligy si DOXXbet Vlci Žilina upevnili pozíciu dominantného lídra súťaže, keď bez problémov porazili slovenskú reprezentáciu do 18 rokov 7:0.

Juliana Krčulová|10. január 2024|09:30:20

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Liptov má majstra Slovenska v karate. Prvenstvo si vybojoval suverénne
Čítajte viac >

V utorok 9. januára sa hráči tímu DOXXbet Vlci Žilina stretli na domácom ľade s mladíkmi zo slovenskej reprezentácie do 18 rokov. Na utorkový zápas zavítalo viac než 900 žiakov, pričom podľa slov marketingového a obchodného manažéra tímu DOXXbet Vlci Žilina, Dávida Košúta, išlo o spoločnú aktivitu mesta Žilina, škôl, Slovenského zväzu ľadového hokeja a Vlkov na propagáciu hokeja v meste.

„Sme radi, že aj takouto formou sme mohli deťom ukázať, aký je hokej krásny šport a veríme, že mnohí z nich sa stanú raz hráčmi alebo fanúšikmi Vlkov,“ dodal Košút.

DOXXbet Vlci Žilina - Projekt SR18 7:0 (1:0, 2:0, 4:0)

Góly: 5. Malina (Jakubík, Safaraleyev), 29. Varga (Bezúch, Jakubík), 40. Michalík (Koyš), 47. Beták (Šmida), 50. Koyš (Varga, Malina), 54. Malina (Juščák, Bakala), 54. Šmida (Pišoja, Holenda)

Počet divákov na utorkovom zápase: 925

Ernest Bokroš, hlavný tréner: „Tento zápas nechcem veľmi hodnotiť, skôr sme robili takého sparing partnera 18-tke. Som rád, že sa nikto nezranil. Dali sme priestor brankárovi Adámikovi. Hrali aj Benko, Palaj, Dubravík, takže to bol dnes skôr zápas s priestorom pre mladých hráčov.”

Sebastián Šmida, útočník: „Myslím si, že úlohu sme si splnili. Našim cieľom bolo dnes prísť a zvíťaziť, bez nejakých problémov. Sme radi, že sme pomohli aj brankárovi , ktorý odchytal prvý kompletný zápas za mužov a podarilo sa mu vychytať nulu. Samozrejme nás teší, že nás prišli povzbudiť aj malí fanúšikovia zo škôl, ktorí vytvorili peknú atmosféru.“

Žilinskí Vlci sa domácom ľade predvedú najbližšie proti hokejistom z HKM Rimavská Sobota, a to už dnes 10. januára o 17:30 hodine.

VSTUPENKY sú k dispozícii aj na TOMTO ODKAZE.


Súvisiaci článok
Registráciu na Liptov Ride spustia 8. januára, preteky budú mať päť disciplín
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť