Štvrtok 19. 09. 2024 19:04:43 | Meniny má Konštantín

Žilinská župa plánuje skvalitniť sociálne služby, pracuje na novej koncepcii

Žilinský samosprávny kraj chce v novom roku skvalitniť sociálnu pomoc pre obyvateľov. V týchto dňoch preto pracuje na novej koncepcii rozvoja pomoci, ktorá má určiť priority až do roku 2031.

Gabriela Kvasnicová|11. január 2024|09:30:04

Zdroj: Facebook/Žilinský Samosprávny Kraj

Súvisiaci článok
Seniori a poberatelia invalidného dôchodku v Námestove dostanú finančnú pomoc na jedlo
Čítajte viac >

„Jednou z priorít Žilinského samosprávneho kraja je zabezpečenie sociálnych služieb pre obyvateľov. V týchto dňoch kraj pokračuje v príprave Koncepcie rozvoja sociálnych služieb na roky 2024 až 2031, ktorá pomôže určiť priority na nasledujúce obdobie,“ uvádza Žilinský samosprávny kraj na sociálnej sieti.

Zároveň preto vyzýva občanov, aby sa zapojili do spolupráce pri tvorbe spomínanej koncepcie svojimi názormi a skúsenosťami. Župa na tento účel pripravila malý dotazník, ktorý je k dispozícii na: https://t.ly/4rIc5

„Dotazník je určený každému obyvateľovi Žilinského kraja. Či už sociálnu službu využívate, alebo nevyužívate, prosíme, venujte nám minútku vyplnením priloženého dotazníka. Dotazník je anonymný a informácie, ktoré nám poskytnete pomôžu k adresnejšiemu a lepšeniu nastaveniu sociálnych služieb v našom kraji,“ dopĺňa Žilinský samosprávny kraj.


Súvisiaci článok
Výnimočný projekt Krajskej knižnice a žilinskej nemocnice pokračuje aj v tomto roku
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť