Štvrtok 17. 10. 2024 06:25:53 | Meniny má Hedviga

Jedinečná a v súčasnosti najväčšia open air akcia MONSTER MEETING ovládne v roku 2024 československú hudobnú scénu!

MONSTER MEETING sa vracia v plnej sile naplniť monštrózne očakávania! Môžete sa tešiť na kontinuálnu koncertnú show dvoch headlinerov, kapiel DYMYTRY a TRAKTOR, podporenú špeciálnymi hosťami!

Tlačová správa|6. január 2024|19:00:16

Zdroj: ZL Production

Súvisiaci článok
Legendárna skupina SCORPIONS príde opäť na Slovensko. Ich najväčšie hity zaznejú na festivale TOPFEST!
Čítajte viac >

V roku 2020 a neplánovane aj 2021 vtrhol na českú hudobnú scénu unikátny koncertný projekt MONSTER MEETING. Naprieč domácími halami a desiatkami open air odohrali exkluzívny spoločný koncert dve obľúbené rockové kapely, na veľkom pódiu s výpravnou scénou a špičkovou technikou. Išlo o najväčšie turné v dobe ovplyvnenej covidovými reštrikciami nielen v ČR, ale aj vo svete. Hlavnej úlohy sa v prvom a druhom ročníku ujala kombinácia populárnych interpretov Dymytry a Traktor.

A 3. ročník Monster Meeting sa v roku 2024 vracia aj na Slovensko! Úspešné české kapely Dymytry a Traktor odohrajú v troch slovenských mestách pre fanúšikov rocku a metalu špeciálny spoločný koncert na veľkom pódiu s výpravnou scénou a špičkovou technikou.

Na Mega Monster Meeting v Žiline v rámci festivalu Topfest, Monster Meeting na Amfiteátri v Banskej Bystrici a v areáli Zelená Voda v Novom Meste nad Váhom, chystajú obaja českí headlineri pre svojich verných fanúšikov množstvo koncertných aj nekoncertných prekvapení.

Môžete sa tešiť na dva plnohodnotné sety, spolu so špeciálnymi hosťami Heľenine Oči a Bijouterrier a hlavne unikátny hudobný zážitok, ktorý sa odohrá iba v rámci tohto turné. Bude to veľké, bude to exkluzívne, bude to monštruózne!

Vstupenky si kúpite v sieti Predpredaj na TOMTO ODKAZE.

Sme radi, že Spravodajský portál Žilina SP21 môže byť súčasťou tohto zaujímavého podujatia ako jeho mediálny partner!


Súvisiaci článok
Festival TOPFEST privíta na žilinskom letisku zoskupenie Avantasia, symfonickú rockovo-metalovú operu vedenú spevákom Tobiasom Sammetom!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť