Nedeľa 19. 05. 2024 16:41:23 | Meniny má Gertrúda

Galavečer Colosseum Fight Night 3 priniesol adrenalín, emócie a nové výzvy (FOTOGALÉRIA)

Colosseum Fight Night 3 priniesol galavečer zmiešaných bojových športov, na ktorý sa len tak nezabúda. Diváci si mohli užiť nádherné výmeny v postoji, vzrušujúce momenty medzi zápasníkmi a tiež radosť z výhier.

Juliana Krčulová|23. december 2023|19:45:30

Zdroj: cfn.sk

Súvisiaci článok
Colosseum Fight Night 3 ponúklo neopakovateľný zážitok a adrenalínom nabitú atmosféru (VIDEO)
Čítajte viac >

Organizácia Colosseum Fight Night odovzdala na galavečere CFN 3 aj finančný dar malej bojovníčke Lucke, ktorá si spolu so svojou maminou Zuzkou, zaslúži všetko dobro sveta.

2023 CFN 3 1600x1200-7379.jpg Zdroj: cfn.sk

Počas galavečera mali návštevníci možnosť vidieť 13 zápasov, ktoré priniesli napríklad nezabudnuteľnú submissiu suolov stretch v podaní Mária Brezovského, výhru amatérskej jednoty MMA - 77 kg Patrika Šebeka, víťazný návrat Leonarda Boráka, nádhernú trojkolovú bitku medzi Tomášom Pittnerom s Adriánom Tadlánkom, z ktorej ako víťaz vyšiel druhý menovaný, v profi stále neporazeného Lukáša Piffka, ale aj výzvu o titulový zápas na CFN 4 od Václava Mikuláška.

„Po výhre domáceho zápasníka Romana Hullu, ktorý v prvom kole na TKO ukončil protivníka Patrika Jevického, si organizácia CFN pripravila niečo nečakané. Pri príhovore v klietke a rozhovore o titulovom zápase Romana Hullu, prišiel ako hlavný vyzývateľ Václav „Baba Jaga“ Mikulášek, a tak je o hlavný zápas na CFN 4 pravdepodobne postarané,“ priblížila Sabína Reichlová z tímu CFN.

2023 CFN 3 1600x1200-8778.jpg Zdroj: cfn.sk

Pre Romana Hullu bude Václav Mikulášek najťažším súperom v jeho kariére. Na galavečere CFN 3 sa predstavila aj špička postojárskej bojovej scény v Československu, tak ako aj Tadeáš „Mawar“ Ružička, aj Milan „Minči“ Paleš, vyhrali svoje zápasy po troch kolách na body.

fight night prvy fotak-176.jpg Zdroj: cfn.sk

„Okrem spomínanej titulovej výzvy sa môžeme tešiť na zápas domáceho miláčika Leonarda Grutku, ktorý si po tretej výhre v organizácií právom vypýtal svoj titulový zápas. Všetci fanúšikovia organizácie Colosseum Fight Night si pýtajú od organizácie zápas medzi amatérskou jednotkou Patrikom Šebekom proti veľmi dobrému postojárskemu zápasníkovi Tomášovi Pittnerovi. Promotér má tak pred sebou veľkú výzvu,“ ozrejmila Reichlová.

VSTUPENKY na COLOSSEUM FIGHT NIGHT 4 – „OPENAIR SHOW“ v prvej vlne môžete získať prostredníctvom TOHTO ODKAZU.

Sme radi, že Spravodajský portál Žilina SP21 môže byť súčasťou ďalšieho zaujímavého podujatia z produkcie Colosseum Fight Night ako jeho mediálny partner!

2023 CFN 3 1600x1200-7896.jpg Zdroj: cfn.sk

fight night zapasy-42.jpg Zdroj: cfn.sk

AW2I3407.jpg Zdroj: cfn.sk

fight night druhy fotak-177.jpg Zdroj: cfn.sk

fight night zapasy-3.jpg Zdroj: cfn.sk

AW2I2796.jpg Zdroj: cfn.sk


Súvisiaci článok
Nezmeškajte žiadny zápas CFN 3: Nová aplikácia Colosseum Fight Night vám ponúka všetky detaily
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť