Piatok 06. 09. 2024 16:36:16 | Meniny má Alica

Vianočné trhy a silvestrovská zábava v Žiline: Primátor mesta pozýva na rozlúčku so starým rokom a na oslavy toho nového (VIDEO)

Primátor mesta Žilina, Peter Fiabáne, pozýva všetkých obyvateľov a návštevníkov mesta na ešte stále prebiehajúce vianočné trhy a taktiež aj na silvestrovský program, ktorý začne v nedeľu 31. decembra už o 20:00 hodine na Mariánskom námestí.

Juliana Krčulová|20. december 2023|17:30:11

Ilustračné foto. Zdroj: zilina.sk

Súvisiaci článok
Po veľkej prestávke sa môžete tešiť na Silvester na Mariánskom námestí v Žiline
Čítajte viac >

„Rád by som pozval Žilinčanov a aj ľudí z okolia na stále prebiehajúce vianočné trhy. Nás všetkých na meste teší, že máme na ne veľmi pozitívnu odozvu a ľuďom sa páčia. Mňa teší, že večer vidím, že idú rodiny s deťmi do mesta, že to nie je len o tom pití toho punču, ale že to je naozaj aj o takej inej zábave, z toho mám radosť,“ uviedol pre našu redakciu primátor mesta Žilina, Peter Fiabáne.

Záver roka vyvrcholí v Žiline, po dlhoročnej prestávke, silvestrovským programom na Mariánskom námestí. Začne už o 20:00 hodine a bude pokračovať až do Nového roka. „Žilinčanov a aj „ne-Žilinčanov“ by som rád pozval na rozlúčku so starým rokom a na oslavy toho prichádzajúceho, ktoré budú na Silvestra. Bude pre nich pripravený program aj so svetelnou šou na záver,“ uviedol Fiabáne.

Vianočný príhovor primátora mesta Žilina si môžete pozrieť v našom VIDEU:


Súvisiaci článok
Zažite silvestrovskú noc v historickej atmosfére kaštieľa Château Gbeľany. Čaká vás bohatý silvestrovský program plný hudby, tanca a zábavy
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť