Streda 18. 09. 2024 10:51:02 | Meniny má Eugénia

Mestskí policajti v Žiline riešili cez víkend pytliactvo, ale aj muža, ktorý odišiel z nemocnice

Mestskí policajti v Žiline majú za sebou rušný víkend. Na sociálnej sieti priniesli víkendové udalosti, pri ktorých museli zasahovať.

Radka Kostánová|11. december 2023|10:15:21

Zdroj: Facebook/Mestská polícia Žilina

Súvisiaci článok
Poľovníci pri Martine zachraňovali srnčeka. Zakliesnil sa v zábradlí mosta (VIDEO)
Čítajte viac >

Mestskí policajti v Žiline riešili počas víkendu mnoho udalostí. Na sociálnej sieti Facebook priblížili, že hliadka Mestskej polície preverila smetnú nádobu, kde zistila odrezanú hlavu spolu so zvyškami z vysokej poľovnej zveri. Následne kontaktovali poľovné združenie a Policajný zbor, kde bola vec nahlásená pre podozrenie z trestného činu pytliactva, aj vzhľadom na to, že laň bola ulovená mimo loveckej sezóny.

Taktiež bol hliadkou Mestskej polície zistená a následne zadržaná 24-ročná žena zo Žiliny, po ktorej bolo Okresným riaditeľstvom policajného zboru Žilina vo štvrtok 30. novembra vyhlásené pátranie.

Mestskí policajti dodali, že zároveň bol počas víkendu v meste Žilina na ulici spozorovaný muž oblečený len v pyžame a obutý v šľapkách. Operačným dôstojníkom bola kontaktovaná žilinská nemocnica, kde službukonajúca lekárka uviedla, že sa jedná o pacienta, ktorý odišiel z oddelenia. Bol prevezený späť do nemocnice.


Súvisiaci článok
Vlci Žilina ovládli JOJ ŠPORT Slovenský pohár. Vo finále porazili súpera z Považskej Bystrice
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť