Utorok 22. 10. 2024 21:30:37 | Meniny má Sergej

Spoľahlivý softvér je kľúčom k úspechu v podnikaní

Podnikatelia dnes stoja pred výzvou neustále sa meniaceho digitálneho prostredia, v ktorom je efektívne softvérové riešenie kľúčovým nástrojom pre úspech. Spoločnosť KROS je už 28 rokov významným obchodným partnerom pre živnostníkov, malé a stredné firmy a podporuje napredovanie podnikania na Slovensku.

Inzercia |12. december 2023|12:05:19

Zdroj: kros.sk

Súvisiaci článok
Hlasujte za TOP BIZNIS ZNAČKU Žilinského kraja v ankete Žilina SP21
Čítajte viac >

Spoločnosť vyvíja programy v oblasti účtovníctva, miezd a personalistiky, stavebníctva, či znalectva, ktoré pomáhajú zjednodušiť a optimalizovať pracovné procesy podnikateľov. Súčasne sa špecializuje na inovatívne a užívateľsky flexibilné aplikácie, ktoré firmám uľahčia riadenie ich podnikania a zvýšia konkurencieschopnosť na trhu.

Účtovníctvo a mzdy v kolotoči legislatívy

Často sa meniace zákony a vysoké daňovo-odvodové zaťaženie robia viacerým ľuďom vrásky na čele. Spoločnosť KROS ponúka komplexne softvérové riešenia, ktoré včas upozornia na schválené účtovné a daňové zmeny. Sú vždy s aktuálnou legislatívou a prispôsobené potrebám klienta, či už ide o program na jednoduché účtovníctvo, podvojné účtovníctvo, alebo výpočet miezd. Spoľahlivo tak pomáhajú podnikateľom s nie príliš obľúbenými povinnosťami voči štátu.

1.jpg Zdroj: kros.sk

Stavby, ktoré rastú s KROSOM

Pre stavebné firmy má KROS špeciálne riešenie, ktoré prináša do projektov jednoduchosť a presnosť. Od plánovania rozpočtu až po výpočet zisku a riadenie zákazky počas jej realizácie – s programom CENKROS a šikovnými aplikáciami majú stavbári kontrolu nad každým detailom stavby.

Mobilná KROS Fakturácia

V dobe mobilnosti je nevyhnutné, aby podnikatelia mohli svoje podnikanie riešiť odkiaľkoľvek. Základným „nástrojom“ každého podnikateľa je faktúra. Aj v tomto prípade má KROS riešenie. Jednoduchú online Fakturáciu, s intuitívnym ovládaním a prístupom z akéhokoľvek miesta, čo zvyšuje flexibilitu a rýchlosť procesov. Naviac je integrovaná na viaceré účtovné programy.

web-majitelia3.png Zdroj: kros.sk

Záväzok ku kvalite a zákazníckej spokojnosti

KROS nie je len softvérovou spoločnosťou. Predovšetkým je partnerom pre svojich klientov. Ľudia v spoločnosti poskytujú výnimočnú podporu, školenia a konzultácie, aby zabezpečili spokojnosť svojich klientov na všetkých úrovniach. Softvérové aplikácie nie sú len nástrojom, ale kľúčom k efektívnemu riadeniu, inovácii a rastu. S KROSOM si môžete byť istí, že vaše podnikanie bude pripravené na všetky digitálne výzvy, ktoré budú prichádzať v budúcnosti.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou KROS a.s.


Súvisiaci článok
Spravodajský portál Žilina SP21 podporí rozvoj talentov Žilinského kraja aj tento rok!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť