Sobota 27. 07. 2024 02:13:41 | Meniny má Božena

Vlci zničili Poprad vysokou výhrou a udržali si čisté konto. V piatok doma privítajú Prešov

Žilinskí Vlci sa v stredu 29. novembra vydali na duel do Popradu, kde sa im podarilo vysoko zvíťaziť.

Juliana Krčulová|30. november 2023|10:45:07

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Žilina postúpila cez Spartu Praha do jarnej fázy mládežníckej Ligy majstrov
Čítajte viac >

Na rozdiel od minulého zápasu, ktorý sa rozhodol až v predĺžení, Vlci Žilina tentoraz dominovali od začiatku do konca. Päť gólov strelilo päť rôznych hráčov Vlkov a brankár Valent si udržal nulu. Pre žilinských Vlkov je to skvelá motivácia pred piatkovým zápasom s Prešovom.

AquaCity Pikes - DOXXbet Vlci Žilina 0:5 (0:1, 0:4, 0:0)

Góly: 10. Varga (Bezúch, Jansons), 26. Mráz (Malina), 30. Halama (Safaraleyev, Koyš), 34. Dubravík (Lopušan), 38. Bezúch (Galamboš, Jansons)

Hlavný tréner, Ernest Bokroš: „V dnešnom stretnutí sme boli od začiatku jednoznačne lepším celkom. Som veľmi spokojný s hrou všetkých formácií. Hrali sme veľmi organizovane, disciplinovane, malo to pohyb a myšlienku. Chlapci k tomu pridali aj početnosť streľby, mali sme 49 striel. Tri body dnes získavame úplne zaslúžene.“

Útočník, Juraj Bezúch: „Myslím, si že dnešný zápas sme zvládli presne tak, ako sme si predstavovali. Súpera sme v podstate k ničomu nepustili, dodržiavali sme systém celých 60 minút a hlavne sme boli efektívni v koncovke. Samozrejme musíme zlepšiť presilové hry, ktoré nás trápia celú sezónu. Takisto z môjho osobné pohľadu som čakal trošku náročnejší zápas, keďže som dlho pauzoval a nehral, no vďaka Galimu a Robovi, ktorí mi to uľahčili sa mi hralo dobre. Treba nadviazať na dnešný výkon a herný prejav aj v ďalšom zápase a môžeme pomýšľať na zisk 3 bodov.“

V piatok 1. decembra sa na žilinskom zimnom štadióne uskutoční ďalší domáci duel Vlkov Žilina, ktorí privítajú Prešov. Vlci chcú prilákať čo najviac fanúšikov a prekonať doterajší rekord sezóny v počte divákov. Zatiaľ majú predaných viac ako 1 200 vstupeniek. Buďte pri tom s nami!

VSTUPENKY na piatkový zápas sú dostupné na TOMTO ODKAZE.


Súvisiaci článok
Vlci Žilina sa aj tento rok zapájajú do celosvetovej kampane proti násiliu páchanému na ženách
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť