Piatok 26. 07. 2024 15:25:05 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Výpravkyňa nastúpila do služby opitá. V dychu mala takmer dve promile alkoholu

V piatok 24. novembra večer nastúpila 39-ročná výpravkyňa do služby po predchádzajúcom požití alkoholu. Podrobila sa dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 1,98 promile.

Juliana Krčulová|28. november 2023|15:45:07

Ilustračná foto. Zdroj: Instagram/zssk_official

Súvisiaci článok
Opitý cyklista jazdil v Rajci zo strany na stranu. V dychu mal viac ako dve promile alkoholu
Čítajte viac >

„V piatok 24. novembra večer, po predchádzajúcom požití alkoholu, v stave vylučujúcom spôsobilosť, nastúpila do zamestnania v železničnej stanici Turzovka 39-ročná žena,“ informovali zástupcovia Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline na sociálnej sieti.

Ďalej priblížili, že výpravkyňu skontrolovala hliadka Obvodného oddelenia Policajného zboru Turzovka, ktorá u nej vykonala dychovú skúšku s pozitívnym výsledkom 1,98 promile. Opakovaná dychová skúška mala podľa slov príslušníkov polície stúpajúcu tendenciu.

„39-ročnej žene bola obmedzená osobná sloboda a poverený príslušník Oddelenia železničnej polície Žilina začal vo veci trestné stíhanie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ uviedli žilinskí policajti, ktorí s cieľom zvýšenia bezpečnosti železničnej dopravy pravidelne počas výkonu služby vykonávajú v obvode železničných dráh v Žilinskom kraji opatrenia zamerané na dodržiavanie zákazu požívania alkoholických nápojov alebo iných návykových látok u zamestnancov železničných spoločností.


Súvisiaci článok
Vodič BMW pri nekoordinovanej jazde narazil do pouličnej lampy a zábradlia. V dychu mal takmer štyri promile
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť